donderdag 15 juli 2010

Vacation Stash

In plaats van alleen nog een Notd te laten zien (deze komt morgen) leek het mij wel leuk om te laten zien wat ik allemaal precies meeneem op vakantie! Ben zelf altijd reuze nieuwsgierig naar wat iemand meeneemt qua nagelspullen wanneer deze op vakantie gaan, vaak kom ik dan wel tot de conclusie dat ik een enorme gek ben die absoluut véél te veel meeneemt! Ik heb dus een gewone simpele gereedschapskoffer met een aantal vakken welke ik zo'n beetje volgepropt heb!

Instead of only a Notd this week (coming tomorrow) I'm going to show my stuff which I take with me on my vacation. I'm very curious with other peoples stashes when they are going on vacation, so I show you mine! My conclusion is that as usual I'm going to take to much stuff with me! I've a simple toolbox, which is overloaded with stuff!

Dit is de bovenkant van de koffer. Links zie je een correctorpen, vijl, glitterwheel, pincet, folie, lijm etc. In het midden heb ik een aantal penselen inclusief dottingtool en rhinestonepickers gepropt. En rechts Konadstempels/schrapers, nagellijm, fimo (+mesje) en glitters.

This is the top of the box. On the left side a nailpolishcorrector, file, glitterwheel, pincet, foil, glue etc. In the middle some brushes inclusive dottingtool/rhinestonepickers. On the right side Konadscraper/stamper, nailglue, fimo (+knife) and glitters.

Dit is de 2e laag van de koffer. Heel veel stickers, rhinestones (wheels), fake konadsetje, stempelplates, basecoat etc etc

This is the second layer of the box. Many stickers, rhinestones (wheels), fake konad, stampingplates, basecoat etc etc.

En dit is de onderkant van de koffer, hier heb ik allerlei soorten nagellakjes ingedaan en wat nagelwheels. In de doosjes links zitten allerlei kleurtjes china glaze lak (ook in de 2 Orly doosjes). Verder zit er nagellak van OPI, Konad, Catrice, La Femme Beauty, Essence, Casuelle etc in. Veel ook nog om te swatchen!

And this is the lower side of the box, here are all the nailpolishes i'm taking with me. In the boxes left there are China Glaze polishes (in the boxes from Orly too). Further there are OPI, Konad, Catrice, La Femme Beauty, Essence and Casuelle polishes inside. Many polishes to swatch!

Dit is de binnenkant van 1 van de doosjes, in dit doosje zit o.a. China Glaze - Atlantis, Him Out (Kaleidoscope), DV8, Dorothy Who?, Emerald Sparkle, de laatste kan ik me niet meer herrineren!

This is the inside from one of the boxes, in this box are China Glaze - Atlantis, Him Out (Kaleidoscope), DV8, Dorothy Who?, Emerald Sparkle, and the last one I forgot!

Buiten de koffer heb ik ook nog een apart tasje mee met de wattenschijfjes, staafjes, nagellakremover (fles en pompje) en een quick dry spray.

I'm not only taking the box with me, I've also got a little bag with some stuff like Cottonpads, sticks, Nailpolish remover (bottle and pump) and a quick dry spray.

En dit zijn alle potjes nagellak die thuisblijven. Ik heb er dit jaar voor gekozen om de stripers zoiezo thuis te laten, ik neem tenslotte al genoeg penselen mee. Ook heb ik verder een selectie gemaakt met wat ik leuk genoeg vond om mee te nemen, wat ik nog graag wilde swatchen, en welke lakjes al vaker voorbij gekomen zijn, of waarvan ik vond dat deze later wel geswatcht konden worden.

And these polishes are staying home. I choose not to take the stripers because I've enough brushes. Further I maked a little selection with the polishes I really wanted to swatch, and the polishes which can wait.

Nou dit was dus zo'n beetje alles wat ik voor 3 weken vakantie meeneem. Jep het is idd veel, maar ach zo heb ik genoeg te doen en kan ik lekker veel swatchen! Morgen dus alleen nog de Notd van de French Manicure en dan ben ik voor 3 weken weg!

This is all the stuff for 3 weeks vacatioon. Yes it is much, but jeah I can swatch a lot of polishes for you! So tomorrow only the Notd of the French Manicure en then I'm off for 3 weeks!

Have a nice day!! And what are you taking with you on your vacation?

2 opmerkingen:

 1. Hey, mijn vraagje is,
  waarom neem je zo veel nagellak enzo mee op vakantie? verder gaa k je volgen :) hoop dat je bij mij ook een keer langs komt en wat achterlaat. ben zelf ook helemaal gek met nagellak en nailart enzo! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Beautygirl,

  Haha soms vraag ik me dat zelf ook wel af, maar het ligt eigenlijk best voor de hand, ik ben 3 weken op vakantie geweest (dus best lang) en we blijven altijd in Nederland op een plek waar eigenlijk bar weinig te beleven valt. Ik vul mijn tijd dus een beetje op met nagels lakken/nailarten (ook bij anderen) etc etc. Daarom neem ik dus zoveel mee!

  Ik ga trouwens ook even een kijkje nemen op jouw blog!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations