donderdag 9 februari 2017

[Gelnagels] Already Summer?

Wanneer ik naar deze nagels kijk, dan krijg ik spontaan weer zo'n zin in de zomer! Nog even een paar maandjes wachten en dan mogen alle felle kleurtjes de kast weer uit! In de tussentijd geniet ik nog maar even van de foto's!


Ik heb gebruik gemaakt van de kleuren roze en geel. Deze heb ik met behulp van een sponsje in elkaar laten overlopen. De ringvingers en duimen met een full color en de overige nagels met een french. Om de kleuren feller te laten overkomen gebruik ik een witte lak als basis. 

De afbeeldingen zijn allemaal stempels. Ik heb gestempeld met zwart, wit en roze. De afbeeldingen komen van een Dashica plate af en hebben allemaal een zomerthema!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations