zondag 15 april 2018

[Nailart] Butterfly Heaven

Deze keer weer een nailart welke ik op mijn eigen nagels maakte. Dit keer wilde ik iets kleurrijks, het mocht best wel opvallen. Ik koos voor opvallende achtergrondkleuren (groen, rood en blauw) En hiermee maakte ik een overloop op mijn nagels. Om de kleuren meer kracht te geven start ik vaak met een witte basis, dit deed ik hier ook. Toen de achtergrond geheel droog was stempelde ik meerdere zwarte vlinders over het geheel heen. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations