maandag 11 juni 2018

[Gelnagels] Natural Accent

Het is weer even een tijdje stil geweest op Nailart Creations. Echter had dat een hele goede reden! In de tussentijd hebben wij namelijk een onwijs mooie reis door Florida gemaakt. Inmiddels is het normale leven weer begonnen en zit ik weer volop in het werk. Tijd om ook de website weer op te pikken! De komende maand zullen er gewoon weer om de dag nieuwe nailarts online komen!
Deze set gelnagels is vrij basic, maar wel erg leuk voor degenen die niet van heel druk houden. De nagels zijn gezet met een glitter covergel. Dit is een hele lichte roze kleur met subtiele glitter. Op de ringvingers heb ik met wit een stempel als klein accent gezet. Door gebruik te maken van de kleur wit blijft het geheel vrij subtiel en rustig. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations