vrijdag 25 februari 2011

La Femme Beauty - Ultra Yellow

Argh! Ben jij dat slechte weer ook al helemaal zat? Dat vieze weer buiten liet me zoeken naar het ultieme zomergevoel. Wat geef je nou een groter zomergevoel dan een heerlijk knallend geel lakje?

Argh! I hate this weather! I was searching for a polish which made me think of summer. Which colour is better then a neon yellow to give you the perfect summer feelings?


Eigenlijk ben ik helemaal géén fan van geel, maar wow dit lakje gaf me wel een absoluut zomers gevoel! Ultra yellow is een sheer geel lakje, wat me opgevallen is, is dat de meeste gele lakjes sheer zijn.. Ik had dus eigenlijk ook beter een wit laagje lak als ondergrond kunnen nemen maarja ach!  Het valt allemaal nog best mee op bovenstaande foto! Ultra Yellow heeft trouwens een neon finish, hij is ontzettend fel!

I have to admit that i'm not a big fan of yellow, but wow, this polish made me think of summer! Ultra Yellow is a sheer yellow polish, I noticed that I don't have any yellows who aren't sheer.. Maybe it was better to put on a white coat before starting with the yellow one. But right, now you can see the polish on itself. Ultra Yellow got a neon finish, so it's a really bright polish!

Op deze foto kun je iets beter zien dat hij sheer is. Ik heb op bovenstaande foto's 3 laagjes lak gebruikt, maar ook echt 3 behoorlijk dikke laagjes. Wat er tegelijkertijd ook weer voor zorgde dat droogtijd een ramp was, volgende keer dus wat dunnere laagjes gebruiken en dan maar een 4e laag erbovenop gooien! Nu ik zo naar de foto's kijk krijg ik echt een perfect idee voor een zomerse manicure!

On above picture you can see the sheerness of this polish better. I used 3 coats on above pictures, and I mean 3 very thick coats. So drying time was horrible, made me learn my lesson: Just put on thinner coats and an extra 4th coat. When i'm looking at the pictures, I feel a very nice summer manicure coming to me!

Krijgen jullie al een beetje een zomergevoel?/ Do you get summer feelings after seeing this polish?
 

11 opmerkingen:

 1. im not really a fan of yellow, but this one looks cool :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou ook niet zo van geel, maar deze is wel mooi en lekker opvallend!
  Nu dat ik deze zie zou ik best een pastel-geel willen.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Beautista,

  Jaa een pastel geel! Whoa denk dat ik die nog wel eens heel mooi kan gaan vinden :) Doet me eraan denken dat ik Lemon Fizz van CG eens uit de kast moet trekken en uit moet proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wowie, wat een fel kleurtje! Zou deze niet zo snel opdoen, maar oh wat straalt hij lente uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm nee.. dit is iets te fel voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker fel kleurtje!!ik heb hem ook alleen nog nooit opgedaan
  binnenkort ook maar eens doen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Priscella,

  Ik adviseer je wel een wit lakje onder deze te dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Sylvia dank je
  Dat knalt de kleur toch meer?met een witte ondergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Priscella,

  De kleur wordt idd feller, ook heb je minder last van een VNL met een witte ondergrond, doordat je je eigen nagels niet meer door de witte lak heen ziet zul je die ook niet door de gele heenzien! Dan heb je ook minder laagjes geel nodig om hem dekkend te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations