zaterdag 26 februari 2011

Review: Rose Nailcream

Vandaag een review over een nagelcrème welke ik een tijdje uitgeprobeerd heb! De nagelcrème is van het merk Rose, ik heb het ooit eens in een setje met wat andere producten gekregen, dus de prijs/waar het vandaan komt weet ik helaas niet..


Today a review from a nailcream, I tried this one for a while, so today i'm going to tell everything about this product. I recieved this product with some other products in a set, so unfortunately i don't know the price or where you can buy this product..


Dit is wat je ziet wanneer je het dopje eraf draait. Gewoon een grote opening, niet echt handig om product uit het flesje te krijgen, je pakt al snel teveel product. Ik had liever een hygiënisch pompje gezien.


This is what you'll see when you open the bottle. Just one big gap, it isn't very handy, with this opening you'll easily take to much product. I prefer a pump for this kind of bottles, much more hygienic.Hier heb ik op iedere vinger wat product gedropt rond mijn nagels. Het product zelf is redelijk vloeibaar en wit van kleur, niets op aan te merken! Sorry trouwens voor mijn gele nagels, ik had hier net zwarte nagellak opgehad, en dat verkleurd mijn nagels heel erg! Gelukkig zie je dat toch niet meer met nagellak erop!


Here you can see some product on each finger. The product is liquid and white, nothing to say about it! I'm sorry for my yellow nails, before making these pictures I weared black nailpolish, this polish stained my nails! Alright, you can't see my yellow nails when i'm wearing nailpolish!Hier heb ik de nagelcrème ingemasseerd in mijn nagelriemen, zoals je ziet zorgt het product ervoor dat je verzorgende glowy nagelriemen krijgt. Ook heb ik meteen mijn nagelriemen wat naar achter geduwd, dit was erg simpel om te doen aangezien de nagelcrème je nagelriemen wat soepeler maakt. Op de opening van het flesje na heb ik geen negatieve dingen kunnen ontdekken aan dit product!


Here you can see the product round my cuticles. I massaged the cream round my cuticles, and then puched my cuticles back. Pushing my cuticles back was really easy to do, this nailcream is making your cuticles flexible. My opinion is that this nailcream gives my cuticles an healthy glow. The only thing about this product I don't like is the opening of the bottle, further I pretty like this product!


Wat voor nagelcrème gebruiken jullie momenteel?/ What's the nailcream which you are using at the moment?

6 opmerkingen:

 1. Lijkt me een heerlijke crème!
  Ik gebruik nu Lemony flutter en P2 butter crème :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I recently started using Lush Lemony Flutter. I love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige creme lijkt me dat! En ach, de verakking, je kan het altijd ergens in stoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Shirley,

  Ja naar Lemony Flutter ben ik ook benieuwd! Ik heb alleen geen Lush in de buurt, en eigenlijk koop ik zelden iets via internet, vind het een beetje zonde om ergens te bestellen voor 1 product!

  @ Silva,

  Ik zou hem idd kunnen dépotten, maar ik zou geen idee hebben waarin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt fijn! Ik vind het flesje er schattig uit zien ^^
  Ik gebruik lemony flutter, die ik tot nu toe erg fijn vind.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations