dinsdag 8 februari 2011

Notd : Piet Mondriaan Inspired

Gister konden jullie al lezen dat ik een nailart gemaakt heb die geïnspireerd is op een schilder, door de comments van gister kreeg ik meteen meer ideeën om vaker zoiets te doen! Je kunt het inderdaad in de titel al lezen, deze nailart is geïnspireerd op een schilderij van Piet Mondriaan, een Nederlandse schilder geboren in de 19e eeuw.


Yesterday I told you that I made a nailart inspired on a painter, through the comments I've got some nice new ideas, I'm thinking of doing this again, but then with a painting from another painter, sounds like a nice idea! So the title says it all, this nailart is inspired on Piet Mondriaan, this is a dutch painter which is born in the 19th century.


 *Painting Mondriaan, cubism*

Hier kun je mijn nailart zien, zoals je kunt zien heb ik me een beetje gehouden aan de kleuren die mondriaan gebruikte: Geel, Rood, Blauw en zwart. De vakjes heb ik zelf een beetje op gevoel gemaakt en ook de kleurtjes heb ik op gevoel ingekleurd. Ah goed je snapt het idee!

Here you can see my nailart, as you can see I used the idea of cubism and the colours Mondriaan used: Yellow, Red, Blue and Black. I made the boxes on feeling and the colours too. Ah well you get my idea!

Als ik naar deze foto kijk, krijg ik meteen zo'n kleurrijk gevoel! En dat met het minimale gebruik van kleurtjes! Voor de witte ondergrond heb ik La Femme Beauty - White gebruikt, mijn favo witte lakje op dit moment (haha ik heb 2 backups, en één potje welke bijna leeg is!). De zwarte lijntjes en de zwarte vakjes zijn gemaakt met Max - Black en een klein kwastje. Het blauwe lakje is La femme Beauty - Blue Cream (Jaa dat kleine kwastje is handig hiervoor!) De rode en gele kleur zijn gemaakt met een striper.

When I look at this picture, I get such a colourful feeling! And that with using minimum of colours! For the white base I used La Femme Beauty - White (My favorite white at this moment (haha i've got 2 backups and one half empty bottle of this one). The black lines and boxes are made with Max - Black and a little brush. The blue boxes are made with La Femme Beauty - Blue Cream (Yes i found something to do with this polish!) The red and yellow are both stripers.

Wat vinden jullie van deze nailart? En zouden jullie het leuk vinden om vaker een nailart te zien welke geïnspireerd is op een schilderij?/ What do you think about this nailart? And do you like the idea of making another nailart based on paintings?

6 opmerkingen:

 1. Haha wat geinig! Zal je docent kunstgeschiedenis blij mee zijn? O:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Younique,

  Haha gelukkig heb ik geen kunstgeschiedenis! (ook geen gewoon geschiedenis) haha maar het onderwerp kwam wel ons voorbij op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk!!

  en ik ben blij dat je dezelfde mening met mij deelt over de blackberry haha!
  :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations