maandag 21 februari 2011

Nailart on Popsticks #7

Alweer het 7e deel van Nailart on Popsticks! Dit doet me eraan denken dat ik binnenkort toch weer eens aan de slag moet gaan met nieuwe ideetjes op popsticks! Vandaag een duw in de richting van de lente, een leuk bloemig design met roosjes!

Wow, it's already the seventh part of Nailart on Popsticks! That remembered me that I really got to make some new designs on popsticks! Today a little push for spring, a nice flowery design with some roses!


*Aah! Sorry voor die haar op de foto :(* Oke zoals je kunt zien is het allemaal erg roze! Ik ben begonnen met een lichte roze shimmer lak, ik heb geen idee meer welke dit is maar volgens mij is het een lakje van M Nailpolish (welke ik laatst bekroond heb tot most worst nailpolish, artikel komt volgende week).

*Argh! I'm so sorry for that hair on the picture :(* Alright as you can see it's a very pinkish nailart! I started with a light pink shimmer polish, i'm not very sure which one I used here, but I thought it was a polish from M Nailpolish (I crowned it for most worst nailpolish ever, you'll read this in another blogpost next week). 


Zoals je kunt zien heb ik geen complete roosjes gemaakt, ik heb dit bewust gedaan omdat anders meteen de hele popstick bezet is. Ik heb dus gebruik gemaakt van de randen van de popstick om daar roosjes uit te laten steken. deze roosjes heb ik op gevoel gemaakt met een klein beetje hulp van een nailart boekje (Misschien leuk voor een post?). Vervolgens heb ik wat losse groene blaadjes gemaakt om de lege ruimtes wat op te vullen. Ik vind het uiteindelijk wel leuk geworden, alleen is dit niet iets wat je heel snel op je eigen nagels kunt maken, daarom gebruik ik altijd popsticks voor uitgebreidere ideetjes, deze zijn een stuk groter!

As you can see: I didn't make whole roses, I did this with a purpose, I thought that my whole popstick would be full after one whole rose, so I used the edges to pop out the roses. I made the roses by feeling and with a little bit of help from a nailart book (Maybe an idea for a post?). Up next I made some loose green leaves to fill up the empty space. At the end I liked this idea, it's not something to do easy on your own nails, this is the reason why I use popsticks for the bigger ideas!

Wat vinden jullie van deze nailart, en zouden jullie het iets vinden om een artikeltje te lezen over het nailartboekje met wat step by step tutorials uit dit boekje? Laat het me even weten bij de comments, thanks!/What do you think about this nailart? Do you like to see an article about this nailart book with pictures and some step by step nailarts from the book? Please let me know! 

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations