zondag 13 maart 2011

Haul Enchantra/Giveaway Spooky Nails

Vorige week liet ik jullie al een sneak peak zien van de showroom van Enchantra (Auryn Beauty Group) Natuurlijk heb ik daar een aantal aankoopjes gedaan, want je kunt de showroom absoluut niet verlaten zonder iets te kopen! Dus vandaag ga ik jullie de gekochte spulletjes laten zien! Ook kreeg ik afgelopen week een superleuk emailtje dat ik de giveaway van Spooky Nails gewonnen had! Deze lakjes heb ik inmiddels ook binnen, dus daar begin ik mee!

Last week I showed you a sneak peak from the showroom of Enchantra (Auryn Beauty Group). Ofcourse I bought some nice nailpolishes, because you can't leave that showroom without buying stuff.. So today I'm going to show you the new polishes! Last week I've got another nice message that I've won Spooky Nails giveaway. So i'm going to start with showing you the polishes I've won!

 Op bovenstaande foto zie je de eerste 3 lakjes. Links is een mooi vampy lakje van Basic. Een übercute lippolish (Wah nagellak in de vorm van lippen! Geweldig!) En een lakje van Jumpy, superleuk om wat nieuwe merken uit te proberen die hier niet vandaan komen. De lakjes zijn allemaal uit Polen!

On above picture you can see a Basic polish in a nice vampy colour on the left. In the middle an übercute lippolish (Wah nailpolish in lip shape! Awesome!) And a polish from Jumpy. It's nice to try out some polishes from brands you can't buy out here. All polishes are from Poland!


Hier links: Da Vinci lakje, grappig om te zien dat de vorm van het flesje eigenlijk precies het tegenovergestelde is dan van het Safari lakje! Daarnaast een paars glitter Safari lakje nummer 154. Daarnaast een L.A. Colors lakje, weet iemand of deze namen/nummers hebben? Er zit totaal geen etiket oid op het potje.. En daarnaast een Gosh lakje, ook hier zit geen etiket op maar ik heb even in de winkel gekeken en dit is Orange Drops (Jup die reserveer ik voor Koninginnedag!).

Here on the left side: A Da Vinci Polish, Nice to see that this bottle is exactly the same as Safari polishes but like a mirror image. Up next a L.A. Colors polish, does anyone now if these polishes got names? The label is away from the bottle.. Up next a Gosh polish, this one is also without label, but I checked it in the drugsstore and it's Orange Drops (yes i'm going to use this at 'koninginnedag' (dutch holiday).

Wat snelle swatches van bovenstaande lakjes, natuurlijk ga ik ieder lakje nog uitgebreid reviewen/swatchen in een apart artikeltje.

Some quick swatches of above polishes. Ofcourse I'm going to review/swatch each polish in a separate blogpost.

Dit zijn de spulletjes die ik van Linda meekreeg in mijn Goodybag. De 3d stickertjes zijn een bedankje en de 2 konadplates zijn de nieuwste plates! M82 en M83. Er zitten echt gave afbeeldingen op. Ook zit er nu op één plate normale afbeeldingen en full size stempels etc.

These are the stuff from my goodybag I recieved from Linda. The 3d stickers are a little thank you. The 2 Konadplates are the newest plates! They're M82 and M83, they've awesome images! The nicest thing is that they got full nail images and little images on one plate.

Dit zijn de lakjes die ik bij Enchantra in de showroom gekocht heb. Links zie je nog een flakie van Golden Rose, dit is een rode die wilde ik er nog graag bij hebben! Daarnaast een Color Club lakje, dit is mn eerste dus ik ben erg benieuwd! Dit is in de kleur: De-Luxe-iouss. Daarnaast mijn allereerste Orly lakje! Ik ben er echt superblij mee, het is een lakje uit de Cosmix collectie in de kleur: Lunar Eclipse.

These are the polishes I bought in the showroom. On the left side you can see another flakie by Golden Rose, it's a red one! Next to that you can see a color club polish, this is my first one! It's De-Luxe-Iouss. Up next my very first Orly polish! It's a polish from the Cosmix collection in the colour: Lunar Eclipse.

En dan mn 4 nieuwe China Glaze's! Links Broken Hearted het roze crackle glaze lakje. Daarnaast TMI uit de OMG collectie, deze heb ik ook in mijn goodybag gekregen. En daarnaast 2 lakjes uit de Kaleidoscope collectie! Ik was echt enthousiast toen ik deze 2 nog zag staan! Het zijn He's going in circles en Spin Me round.

And my 4 new china glaze polishes! The first one is Broken Hearted, the pink crackle glaze polish. Up next TMI from the OMG collection, I recieved this one in my goodybag.. Up next 2 polishes from the Kaleidoscope collection! I was very enthousiastic when I saw these 2! These are: He's going in circles and Spin me Round!

En ook hier wat snelle swatches. The flakies linksboven zijn ontzettend mooi! De crackleglaze die crackt niet op papier(swatch helemaal rechts) maar op mijn nagels wel supermooi!

And again some quick swatches. I really like the flakies! (upper left corner). The crackle glaze didn't crack on the paper (swatch on the right side). But it cracks beautiful on my nails!

You'll see some swatches in the next few weeks here on my blog! Thanks for stopping by!

5 opmerkingen:

 1. Mooie lakjes allemaal, en zeker die van China Glaze (ben ik helemaal fan van!)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lakjes allemaal!!
  Ik wil ook nog Golden Rose Flakies vindt ze zooo mooi flakies.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!
  Vooral het Da vinci lakje lijkt me super en Golden rose flakies !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie aankoopjes!
  Ik heb de 2 nieuwste plates ook, erg leuk. Ben benieuwd naar je creaties er mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die flakies zijn idd heel mooi, en ik ben benieuwd naar swatches van Lunar Eclipse ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations