maandag 1 augustus 2011

La Femme Beauty - Ice Blue Cream

La Femme Beauty - Ice Blue Cream is naar mijn mening echt een ontzettend mooi en apart lakje. Ik hou zelf ontzettend van shimmer/glitter finishes maar zo op zijn tijd kan ik een mooie cream lak ook niet weigeren! 

La Femme Beauty - Ice Blue Cream is in my eyes a very nice and original polish. I'm in love with all those glitter/shimmer finishes but once in a while I can really appreciate a nice cream polish! Click on read more to see the swatches!


Ice Blue Cream heeft een apart kleurtje. De basiskleur in dit lakje is zeker weten blauw, maar hij heeft toch ook wel weer iets heel licht paarsigs in zich. Hij heeft echt een creamy finish welke dit lakje goed doet, alhoewel: ik zou dit lakje ook best wel willen zien met een mooie glitter!

Ice Blue Cream got a nice original colour. So the basecolour is definitely blue, but in some lights this polish got some hints of purple. It has a nice creamy finish which is good for this polish. Anyhow I would like to see this polish with a glitter finish too!

Het leuke aan bovenstaande swatch is dat je hier heel goed kunt zien hoe glanzend dit lakje is, kijk eens heel goed naar mijn nagels (vooral mijn middelvinger), haha je kunt mijn camera in mijn nagels zien! Applicatie was erg fijn, 2 dunne laagjes is genoeg om dit lakje mooi dekkend te krijgen, het kwastje is ook erg fijn, deze is goed geschikt voor een mooie applicatie.

Everytime when I see above swatch I have to laugh! Look good at my nails (especially my middlefinger), you can see my camera in it! That's the living proof that this polish got a very shiny finish. Application was very nice too, this polish needs 2 thin coats to be completley opaque. The brush is very nice too, it's perfect to shape a nice edge nailpolish on top of your nails.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? In de loop van deze week komt er een comparison met dit lakje online! / What do you think about this polish? I will make a comparison with this polish this week, so stay tuned!

5 opmerkingen:

 1. Wauw, mooi!
  Waar koop je deze lakjes? Ik heb er zoveel voorbij zien komen die ik graag wil hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Entirely Nails,

  Deze lakjes zijn bij meerdere verkooppunten verkrijgbaar, ik koop ze zelf altijd op een zomerbraderie in Friesland, maar ze zijn ook te koop bij op=op shops, Big Bazar, en ik geloof dat ze zelfs een eigen webshop hebben! Ik zal er een paar meenemen voor de volgende giveaway! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oké, dankjewel! Ik zal eens rond gaan zoeken.

  Ik ben trouwens heel trots dat ik jou een volger van mijn blog mag noemen, thanks! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations