woensdag 10 augustus 2011

La Femme Beauty - Orange Cream

Vandaag ga ik jullie een super oranje lakje laten zien van La Femme Beauty. Orange Cream komt net zoals alle andere 'cream' lakjes uit de 'cream collectie' van La Femme Beauty.

Today I'm going to show you this super orange polish by La Femme Beauty. Orange Cream is just like all the other *colour cream* polishes part of the 'Cream collection' by La Femme Beauty.


Het eerste wat mij opviel toen ik het potje openen was dit gekke kwastje. Hij staat compleet scheef! Zo'n kwastje is niet echt wat ik zou verwachten van een potje nagellak, maar goed we moeten het er even mee doen. Ik weet zeker dat dit gewoon mijn potje is en dat deze 'kwastenfout' niet in ieder potje Orange Cream zit.

The first thing I noticed when I opened the bottle was the brush. The brush looked like above, completely crooked! That's not wat I expect to be in a nailpolish bottle... Alright I'm sure that this is just my bottle, I don't think this 'brushfault' is present at every bottle of Orange Cream.

Bovenstaande swatch is genomen in het zonlicht. Orange Cream is een medium oranje lak, hij is niet al te donker, maar zeker ook niet lichtoranje. Orange Cream heeft een mooie crème finish en heeft daarnaast ook een hele glanzende finish. Een topcoat is een must om de lak langer mooi te houden maar voor de glans zou een topcoat nieteens nodig zijn!

Above swatch is made in sunlight. Orange Cream is a very nice medium orange. It isn't too dark or to light, it's just perfect the way it is. Orange Cream got a very nice cream finish, and it's very shiny too. A topcoat is a must to keep your nailpolish longer but it isn't a must for the shiny finish.

Helaas is de dekking van Orange Cream niet al te best, ik heb op bovenstaande foto's maar liefst 3 lagen lak gebruikt en nog steeds heb ik een duidelijke VNL. Uiteraard is de applicatie ook niet alles met zo'n scheef kwastje, het kostte me best veel moeite om de lak op een fatsoenlijke manier op mijn nagels te krijgen. Misschien toch eens kijken of ik het kwastje kan fixen, en anders een oud kwastje uit een ander potje gebruiken misschien! Verder is het denk ik een must om een witte laag aan te brengen onder Orange Cream, zo zie je in ieder geval geen VNL.

Unfortunately the coverage of Orange Cream is pretty bad, I used 3 layers of polish on above pictures and I still got a very clear VNL. Ofcourse the application wasn't nice too with such a brush.  It costs me a lot of time to apply this polish. Maybe I have to look for another brush, or use a brush from an old polish! Further it's a must to use one layer of white polish beneath Orange Cream, with a layer white you won't see a VNL.

Hebben jullie een favoriete oranje lak? Zo ja welke? / What's your favorite orange polish?

4 opmerkingen:

 1. Leuk kleurtje zeg!
  Zelf koop ik ook soms wel eens van dit merk nagellakjes,
  mag ik vragen waar jij ze koopt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Femke,

  Ik koop ze op een zomermarkt in Friesland waar ik op vakantie ben. Ik kom daar al zolang dat ik meestal wat korting krijg haha, ze zijn ook verkrijgbaar bij op=op winkels en Big Bazar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ sylvia ik koop ze inderdaad ook bij van die op = op winkels. Maar daar hebben ze meestal niet zulke leuke. Ik betaal er €1 voor.
  Oh ja ik heb je een tag doorgegeven =]
  http://beautyxnails.blogspot.com/2011/08/tag-wat-zou-je-niet-kunnen-missen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Femke,

  Ik betaal idd ook €1, de Big Bazar bied ze voor dezelfde prijs aan, de Op=Op winkel die ik ken in Hoogeveen verkoopt ze voor €1,99 maar idd die vind ik ook niet van die leuke kleuren hebben, waar ik ze altijd haal heeft juist wel superleuke kleurtjes! En bedankt voor de tag, ga hem doen zodra ik terug ben van vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations