zondag 7 augustus 2011

Nailart On Popsticks #11

Als nieuwe nailart ga ik jullie vandaag weer een nieuwe nailart on popsticks laten zien! Popsticks zijn superhandig om wat uitgebreidere en moeilijkere nailart op te oefenen, ze hebben namelijk behoorlijk veel ruimte! 

Today's new nailart is another post with a new Nailart On Popsticks! Popsticks are very handy things to practise nailart on because they offer a lot of space!


De one stroke techniek is een behoorlijke lange tijd een rage geweest in nagelland, met deze techniek kun je de meest mooie bloemen maken! Echt respect voor de dames die deze techniek goed onder de knie hebben en prachtige bloemen kunnen maken! Ik dacht eens gek te doen en het ook uit te proberen. Bovenstaande roos is daaruit gerold!

The one stroke technique is something which is popular for a while in nailland, you can make gorgeous flowers with this technique! I really respect all the ladies who can do this technique, it's very hard! So I had a crazy mood, grabbed my brushes and tried out this technique! I made above rose!

Voor deze nailart heb ik acrylverf gebruikt. De one stroke techniek is namelijk gewoon onmogelijk met nagellak omdat deze veel te dun is. Acrylverf heeft een wat dikkere structuur en loopt niet zo heel snel in elkaar over. Met een plat breed kwastje heb ik met 2 kleuren en een paar strepen bovenstaande roos gemaakt. Ik heb rode, witte en groene acrylverf gebruikt, de oranje achtergrond heb ik gemengd. Ik ben hier echt geen ster in, en ik weet niet of het me nog een keer zou lukken maar wanneer ik de kans zou krijgen zou ik zeker weten een cursus one stroke gaan volgen. Lijkt me echt superleuk!

I used acrylic paint for above nailart. The one stroke technique is impossible with nailpolish, nailpolish is too thin. I used a flat wide brush with red, white and green acrylic paint. It's very hard to make this by the way, I think I can't do it for the second time haha. Maybe I'm going to follow a one stroke course later, that would be totally awesome!


Hebben jullie al eens de one stroke techniek uitgeprobeerd? / Did you ever try this one stroke technique?

9 opmerkingen:

 1. Ben je zeker dat je dit nog niet eerder hebt gedaan? Dit is echt prachtig zeg!
  Wat zal dit geven, als je het helemaal onder de knie hebt? Echt perfect! Goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er echt prachtig uit! Net een schilderij! Superknap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, de eerste keer? Ik vind hem echt heeeel goed gelukt!
  Ik wil eigenlijk ook acrylverf aanschaffen, omdat je er meer mee kan, maar ik ben bang dat ik mijn nagellakjes dan niet meer gebruik om te nailarten, zonde! :p Misschien, ooit...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het heel erg goed gelukt! :D Mooie kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Such a little canvas and such amazing art! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. awesome blog, do you have twitter or facebook? i will bookmark this page thanks.

  My site:
  rachat credit personnel www.rachatdecredit.net

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het is echt prachtig!!!!!!!!
  maar ik snap nog steeds niet goed hoe het moet:P
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. i've never tried one stroke tecnique... i think that your design is awesome!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations