zondag 13 november 2011

Notd: Marble Nails!

Het is alweer een hele lange tijd geleden dat ik voor het laatst een marble nails gemaakt heb. Laatst kreeg ik er spontaan weer zin in en pakte ik een aantal lakjes om voor de verandering weer eens te gaan... Marblen!

It's been a very long time ago since I made a marble nails manicure. Last week I spontaniously wanted to make a marble design. So I took some nailpolish too.. Marble!


Het was misschien al duidelijk dat ik geen ster ben in marblen, ik krijg het absoluut niet voor elkaar om iedere nagel ongeveer gelijk te krijgen maar eigenlijk vind ik het juist wel leuk dat iedere nagel weer anders is. Om kale plekken op de nagel te voorkomen begin ik altijd met een basislakje. Ik heb dit keer een lichtroze crème lak van Catrice genomen - Sweets for my Sweets!

So it's clear that I'm not a big star with the marbling effect, I can't get every nail exactly the same as the other but actually I like it when every single nail has another design. To prefend bold spots I started with a base colour. I used a light pink cream polish from Catrice named Sweets for my sweets!

Hier en daar kun je nog wat rare plekken zien door luchtbelletjes, dit voorkomen heb ik nog niet helemaal onder de knie ;). Wel vind ik de kleuren combinatie erg leuk geworden. Ik heb zelf meerdere lakken geprobeerd en ben zelf erg enthousiast over de Catrice lakken, deze zijn eigenlijk allemaal zeer geschikt om mee te marblen! (de meeste China Glaze over het algemeen ook). Ik heb hier dus 4 compleet verschillende lakken van Catrice gebruikt. Ik heb After Eight, Sweets for my Sweets, In the Bronx en Up in the Air gebruikt. In the Bronx zorgde ervoor dat ik een prachtige bruin/gouden shimmer over de gehele marble heen kreeg, dit lakje is dus erg leuk om mee te marblen!


Here and there you can still see some freaky spots because of airbubbles, i'm not sure how I can prefend them. I do love the colour combination! In the past I've tried many polishes for watermarbling, but Catrice polishes works the best (also China Glaze works very good!). So I used 4 completely different Catrice polishes. I used After Eight, Sweets for my Sweets, In the Bronx and Up in the Air. In the Bronx created a lovely brown/golden shimmer over the whole manicure, this polish is very fun to marble with!

Hebben jullie al leuke marble nagels gemaakt? / Did you already made a nice marble manicure?

12 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi gedaan sylvia, mooie kleuren ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het idee erg leuk maar de kleurencombinatie vind ik echt vreselijk! Sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Tsiisfamke,
  Thanks!

  @ Anoniem,
  Dat kan dat je de kleurencombo niet leuk vind, ik vind het juist leuk om lekker gek te doen met kleuren :)

  @ Padgettfarm,
  Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleuren ook heel mooi samen gaan. Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I think they turned out great! Beautiful colors you picked!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt super knap gedaan! Heb er zelf nog wel moeite mee :')

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi hoor! En de kleuren passen zeker goed bij elkaar. Ik heb het van de week voor het eerst gedaan met groen blauw en roze, alle knalkleuren. Niets voor mij maar het was om uit te proberen!!

  Groetjes Heewda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je zegt dat je er geen ster in bent...maar als je mijn nagels had gezien toen ik ditzelfde had gedaan dan had je jezelf meer credit toegekend haha! Vind het mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi gelukt!
  Wij verkopen speciale marbelinglakjes, dan lukt het altijd. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, leuke kleurtjes! De genoemde kleurtjes heb ik niet, maar wel fijn te weten dat Catrice lakjes het er wel mee doen. Veel van mijn andere lakjes doen het namelijk niet met water marble, dus ga het binnenkort maar weer even proberen. Vind het altijd zo'n geknoei, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations