dinsdag 1 november 2011

Purple Glitter French Gelnails @ Salon Di-Vers

Een tijdje geleden toen ik de post plaatste waarin ik jullie vertelde dat ik mijn certificaat behaald heb voor de gelnagels vertelde ik er meteen bij dat ik voortaan op de zaterdagen werkzaam ben in Salon Di-Vers. In de week van 17 Oktober ben ik begonnen met een aantal modellen in de salon en het bevalt me echt prima! Vandaag ga ik jullie een set gelnagels laten zien die ik in de salon geplaatst heb.

A while ago when I wrote the post about me being a certificated nailstylist for the gelnails, I also told you about the salon I was going to work at. So on saturday's you can find me out there at Salon Di-Vers. In the week of october the 17th I started my first experience at the salon, and I'm very happy they offered me this chance! Today I'm going to show you a set of gelnails which I placed at the salon.


Deze dame had van haarzelf al prachtige nagels met een mooie lengte. In eerste instantie kwam zij binnen om tips te laten plaatsen maar na wat gebabbel hebben we uiteindelijk besloten de gelnagels te plaatsen over haar eigen nagel. Er was één enkele nagel die uiteindelijk een tip gekregen heeft wegens de lengte. Ziet haar nagels er niet alleen al prachtig uit? Kijk trouwens ook eens naar haar supergave ringen!


This lady had beautiful nails from herself, her first intention was to take tips on her nails, but after some discussion we decided to place the gel over her own nails. Just one nail got a nailtip because of the length. Aren't her nails beautiful? Look at those awesome rings she's wearing!

Ze wilde graag een leuke paarse rand, na wat paarse kleuren en paarse glitters hebben te laten zien koos ze uiteindelijk voor een paarse glitter french. Nu krijgen we meteen een leermoment ik heb namelijk geleerd hoe ik losse glitter kan mengen met de gel om zo een mooie french te creeëren! Naar mijn gevoel is deze set tot nu toe één van mijn beste werken geweest, zo goed als hobbel/bobbel vrij en geen verdwaalde glitter over de nagelbedden. Ik hoop dat de dame in kwestie nog steeds erg blij is met haar nagels!


So she wanted a purple french, after showing her some purple colours and some glitters she decided she wanted a purple glitter french. Up next there was a new learning moment for me, I learned how I can make a glittergel out of loose glitters! In my eyes this set of gelnails is one of my best so far, it's almost completely bump free and there are no lost glitters on the nailbeds. I hope this lady is still very happy with her nails!

Wil jij nou ook een set gelnagels door mij gezet? Neem eens een kijkje op de website van Salon Di-Vers. Wanneer je een set door mij laat zetten in de salon kost dit €20,-.

4 opmerkingen:

  1. Netjes gedaan hoor!!
    Die ring is cute ;)
    als ik de buurt woonde was ik wel een x gekomen om mijn nagels te laten doen maar helaas te ver weg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat knap dat je dat kan, mooi gedaan ook. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations