woensdag 30 november 2011

Rebuy: La Femme Beauty - Party Pluto

Zoals je in de titel van dit artikel al kunt lezen is La Femme Beauty - Party Pluto een rebuy, ofwel dit is mijn tweede potje! Ik kan me niet meer herinneren dat ik dit lakje ooit heb laten zien want ik geloof dat ik hem al zo goed als opgemaakt had voordat ik aan deze blog begon. Goed, je begrijpt natuurlijk wel dat ik helemaal wild werd toen ik de kans kreeg dit lakje opnieuw te kopen ;-)!

As you can read in the title, La Femme beauty - Party Pluto is a rebuy, which means this is my second bottle of polish! I can't remember if I ever wrote anything about this polish, but I thought the bottle was already empty when I started this blog. Well you understand that I became wild when I saw this polish again in the stores, I could buy it again ;-)!


Op bovenstaande foto kun je Party Pluto zien zonder flits onder lamplicht, de kleur is wel echt zoals hij is als je hem in de schaduw zou bekijken. Party Pluto is een hele donkerpaarse lak met prachtige blauwe shimmer erin. Party Pluto was het eerste lakje die ik kreeg van het merk La Femme Beauty, ik was helemaal gek van deze lak en heb hem letterlijk tot op de bodem leeg gemaakt. Ik was dus vrij teleurgesteld toen deze op was, na dik een halfjaar kwam ik opeens in een winkel dit lakje weer tegen!


On above picture you can see Party Pluto without flash with lamplight, the colour is pretty accurate when you compare it to a shade picture. Party Pluto is a very dark purple polish with a gorgeous blue shimmer in it. Party Pluto was my first polish by La Femme Beauty and I loved it so much that I completely emptied the first bottle. I was pretty sad that the bottle was empty and after half a year I thought it was oke, until I saw this bottle again in the store!


Bovenstaande swatch is met flits gemaakt, zo kun je goed zien hoe dit lakje eruit ziet wanneer je hem in de zon zou houden. De blauwe shimmer valt echt enorm op en is prachtig in combinatie met de donkerpaarse basis. Hij lakt ook erg fijn maar dit ligt meestal echt aan het kwastje en het lakje zelf, de ene keer hebben ze een fijne structuur en hetzelfde lakje kan bij een ander wel heel vervelend lakken. Deze lakt in ieder geval erg fijn en ik ben natuurlijk ontzettend blij met mijn rebuy! Ik heb overigens maar 2 dunne lagen lak gebruikt op bovenstaande swatches.


Above swatch is made with flash, now you can see how this polish looks like when you hold it in sunlight. The blue shimmer is gorgeous in combination with the dark purple base colour. It applies very nice, but most of the time this is just the polish and the brush itself, sometimes the same polish can be very hard to apply when someone else buys the same polish. Ah well this one applies really nice and ofcourse I'm so happy with my rebuy! I used 2 thin layers of polish on above swatches.


Hebben jullie ook al eens een nagellakje opnieuw gekocht? Welke was dat?/ Did you buy a nailpolish for the second time because you loved it so much? Which polish was it?

7 opmerkingen:

 1. Wauw, leuk kleurtje!(:.

  Ja, zelf heb ik ook wel eens een kleurtje weg gegooid, namelijk 'Lime Up!' Van Essence, maar dat kwam doordat ik het potje zo in een doos had gesmeten terwijl de dop er niet goed op zat:$. Dus zat de hele doos onder de nagellak en het potje was leeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kleurtje! Ik heb zelf nog nooit een lakje opnieuw gekocht, omdat ik eigenlijk altijd wel vergelijkbare kleurtjes in mijn collectie heb. En om eerlijk te zijn heb ik ook nog nooit een lakje opgemaakt, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. When I was a teenager (many years ago) I fell in love with Little Red Russet, a Revlon polish. I think I went through 3 bottles. I still have half of the last bottle and it's in good shape (I'm 53). There are just so many other colors and brands to play with today.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is echt heel mooi, nee ik heb nog nooit een lakje opnieuw gekocht

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations