maandag 9 januari 2012

Announcement: 31 Day Nail Challenge!

Gister vertelde ik jullie al even kort dat ik van plan ben om de 31 day nail challenge te gaan doen! Hieronder ga ik hier iets meer over vertellen, en misschien wil jij ook wel mee doen?

I already told you a little bit about the 31 day nail challenge yesterday! Below I'm going to tell a little bit more about this, what my plans are and maybe you want to do this too?


De 31 day nail challenge is dus een uitdaging waarop je iedere dag een nieuwe manicure online zet. Omdat ik zelf vind dat ik de laatste tijd véél te weinig bezig ben met nailart en ik het straks weer wat rustiger met school ga krijgen wil ik deze uitdaging graag in nailart vorm doen! De eerste 10 dagen zijn 'geïnspireerd op een kleur', ik wil hier dus ook leuke nailarts bij maken en niet alleen maar een swatch van een rood lakje. Dit houdt dus in dat de hele maand iedere dag nieuwe nailarts online komen!

The 31 day nail challenge is ofcourse a challenge to make a new manicure everyday. I personally think I'm doing nailarts way to less, because I had it very busy but soon i'm having a quit period at school so I want to do this challenge in nailart shape. The first 10 days are 'inspired on a colour', so I'm not giving you just a swatch of a red polish I really want to make a nailart with red colours. This means that there will be 31 days of nailarts!


Ik ga zelf beginnen op 1 februari, ik weet zelf dat ik niet de tijd heb om iedere dag te nailarten, ik ga dus qua nailarts beginnen met wat vooruit werken. Zodat de maand februari in het teken staat van nailart! Aangezien februari geen 31 dagen heeft ga ik natuurlijk gewoon door in maart! Nu lijkt het me ontzettend leuk om deze uitdaging aan te gaan met meerderen. Dus heb jij ook een blog (of tumblr o.i.d.) en wil jij ook de 31 day nail challenge doen? Laat het hieronder weten en dan kunnen we elkaars nailarten linken! Op deze manier is het leuk voor andere om te zien wat voor variatie er in de nailarts zit!


I'm going to start at the first of February, I know I don't have the time to nailart every day, so i'm giving myself a little bit time to start nailarting already. February is nailart month! Well february doesn't have 31 days, but ofcourse I will continue in march. I think it's way nicer to do this challenge with more! So do you want to do this challenge to? And do you have a blog ( or tumblr or another way to share your nailarts) leave a comment and we can link each others nailarts. On this way it's nice for the readers to compare the nailarts! 


Durven jullie het ook aan? / Are you going to participate?

6 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ooit eerder gedaan op m'n oude blog, maar heb het niet volgehouden o.a ook doordat ik te druk was. Als ik nu zeg dat ik mee wil doen, moet ik het dus volhouden :P
  Dus, ik doe mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I'm looking foward to see your 31 nail arts.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ook meedoen, maar kan geen afbeeldingen plaatsen op een blogsite, dus wordt het mijn eigen website.
  www.nagelstudio-10.nl

  31x nailart, helemaal top :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd naar de creaties die je gaat maken! Ik wou in februari ook beginnen, maar doe ik toch maar niet! Eerst oefenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Fyeahilovenails, Rolanda
  Leuk meiden! Zo kunnen we elkaar een beetje ondersteunen!

  @Paola,
  Je hoeft echt geen nailart ster te zijn hoor, de challenge is wel een mooie kans om te oefenen met nailarten! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations