zaterdag 21 januari 2012

[Video] Nailpolish Remover Pads

Toen ik de setjes crackle nagellak kocht bij de Action vond ik ook bovenstaande nagellak remover pads. Ik had nog nooit pads geprobeerd dus ik besloot ze mee te nemen om te reviewen voor de website! Hieronder een filmpje met de review omdat je met foto's gewoon niet goed kunt zien of de pads de nagellak er goed afhalen!


When I bought the set with crackle polishes at the Action I also found above set with nailpolish remover pads. I'd never tried pads before so I wanted to give it a try! I made a video with the review of above product. It's in dutch because you probably can't find these exact pads in other lands. I also made a video so you can see how it works and if it removes nailpolish good!

Toen ik ze hierboven voor het eerst uitprobeerde vond ik de geur een beetje schrikwekkend. Na langer gebruik ben ik de geur lekker gaan vinden! Ook ruiken je handen best wel lekker na gebruik, in ieder geval een stuk beter dan gewone nagellak remover! Toch vind ik flessen remover en watjes persoonlijk fijner, maar dit is natuurlijk ideaal om mee te nemen!


When I tried them I hated the smell of it. Now I used them more often and I actually like the smell! After using your hands smell very good, way better then the regular nailpolish removers! I personally like removers in bottles better, but pads are ideal to take with you!


Zoals je ziet heb ik hier het filmpje weer in het Nederlands opgenomen, rechtsboven aan de website staat een kleine enquĂȘte over de filmpjes, zie je ze liever in het Nederlands of in het Engels? Ik vind zelf het opnemen in het Nederlands fijner aangezien ik minder lang hoef na te denken over wat ik ga zeggen, maar bij andere dingen is Engels natuurlijk ook weer handig aangezien ik de website tweetalig onderhoud. Laat dus vooral je stem horen!


As you can see, I recorded the video in Dutch. On the right upper top of the page you can see a little question tag about the videos. Do you rather see videos in Dutch or in English? Leave your vote so I now what the readers want!

Hebben jullie ervaring met remover pads? / What are your thoughts about nailpolish remover pads?

7 opmerkingen:

 1. Klinkt goed.. Ik heb ze gister ook gezien bij de action, maar ik heb zo'n draaipotje en die werkt zo goed dat ik niks anders meer wil ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love your video! I might even learn what your saying! I do get some(very little) because I use to live in germany when I was young! Never cared for remover pad thou! cost out ways the use for me!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Nail Reflections,

  That's awesome! You might learn some Dutch while watching the videos haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zijn beetje dun ja, denk dat zo'n doosje bij mij zo leeg is ...lol

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig! Ik heb deze in de geur aardbeien ;-) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Probeer eens om de pad even op je nagel vast te houden voordat je gaat wrijven. De remover kan dan in de lak trekken en dan is het er veel sneller af.

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sandra,

  Goede tip! Dat ga ik zeker even uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations