zondag 22 januari 2012

Week Summary

Iedere zondag plaats ik een overzicht met alle artikelen van de afgelopen week. Omdat niet iedereen de tijd heeft om iedere dag even te komen kijken en hierdoor soms wel leuke artikelen missen! Je kunt op de naam onder de foto klikken om direct doorgelinkt te worden naar dat artikel!

Every sunday I make a summary with this week posts. Not everyone has the time to check out my blog everyday and to make it a little bit easier for you I will show you all posts from last week. You can click on the name below the picture for a direct linking to that post!

4 opmerkingen:

 1. Ik vind die cosmic polish super mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb ze toevallig gisteren gekocht (ook met crackle nagellak) en heb ze vanachtend gebruikt. Ik vond dat de nagellak er een beetje moeizaam af ging, en dat mn handen een beetje geolied waren. Wel fijn dat mn nagels niet uitdrogen van deze pads, en ja 1 euro is niet duur.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi zeg! leuk gedaan!! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations