woensdag 18 januari 2012

[Video] Max - Crackle Polish Set

Degene die mij op Twitter en Facebook volgen hebben het gister al meegekregen. De Action heeft tegenwoordig superleuke Crackle setjes! Ik heb voor jullie een review opgenomen op film die je hieronder kunt bekijken! Dit keer trouwens gewoon in het Nederlands!

The ones who already follow me on Twitter and Facebook saw it yesterday. The Action is selling Crackle sets from the brand Max! I recorded a review on video. I'm sorry this time it's a dutch one because Action is a dutch store! But ofcourse you can see the video to look at the results!Hieronder nog even snel de foto's van het eindresultaat!

You can see the final results below on pictures! 

Foto gemaakt zonder flits / Picture made without flash.

 Foto gemaakt met flits / Picture made with flash.


Wat vonden jullie van de video review? Vinden jullie het fijn wanneer het gewoon Nederlands is of hebben jullie liever Engels? / What do you think about the video review? Do you mind that it's dutch or do you prefer a video in English?

11 opmerkingen:

 1. Super vet! Ga vrijdag meteen kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er staat geen filmpje in?.. Ben benieuwd naar de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga morgen even kijken thx voor de ti[

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw! deze ben ik nog niet tegen gekomen toch nog maar eventjes kijken bij de action!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Paola,

  Je hebt gelijk! Raar had hem toch echt toegevoegd, nja nog even snel doen dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze heb ik bij mij nog niet gezien maar ik ga de volgende keer meteen kijken!

  xx Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben vanmiddag meteen wezen kijken en heb 3 setjes gekocht! Echt heel mooi voor een klein prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Naar mijn mening is Nederlands echt veel fijner!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor het delen van je mening! Ik vind zelf de filmpjes in het Nederlands ook een stuk spontaner overkomen. Ik ben sowieso van plan meer te experimenteren met Nederlands. Het blijft natuurlijk wel lastig aangezien minimaal de helft van de bezoekers internationaal is.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations