zaterdag 24 maart 2012

[Advertorial] Dealcollector

De meeste mensen zijn inmiddels wel bekend met Groupon. Een tijdje terug maakte ik zelf kennis met www.dealcollector.nl, een website die alle aanbiedingen van Groupon verzameld per stad en hier een overzicht van maakt!


Daarnaast maakt Dealcollector ook nog eens gebruik van Groupdeal. Hieronder een kleine uitleg van de website zelf:
GroupDeal is een innovatief marketing platform dat de kracht van sociale media en groepsaankopen bundelt. Wij zijn gedeeltelijk eigendom van het grootste mediaconcern van Nederland: Telegraaf Media Groep. Met behulp van GroupDeal kunnen lokale bedrijven zonder risico grote groepen klanten bereiken en hun diensten of producten aanbieden. Elke aanbieding van een bedrijf wordt uitvoerig via e-mail en sociale netwerken zoals Facebook, Hyves en Twitter gepromoot.

Naast de groupdeals kun je op de website van Dealcollector ook heel makkelijk je eigen stad (of stad in de buurt) aanvinken om met één simpele klik een groot overzicht met alle aanbiedingen in deze stad te vinden. Zie hier wat ervaringen: bijvoorbeeld groupon Amsterdam en groupon Rotterdam!

De aanbiedingen zijn erg variërend, dit kan uitlopen van deals in restaurants, naar een groupon voor de schoonheidsspecialiste of nagelstyliste. Als je van leuke deals houdt is deze website dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Zie hier bijvoorbeeld een overzicht van de deals in Amsterdam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations