zondag 11 maart 2012

Notd: Blue Pattern and Flowers

Vandaag heb ik weer een leuke nailart voor jullie! Dit keer heb ik weer de stempelspulletjes erbij gepakt (ik probeer de laatste tijd meer te experimenteren met het stempelen!), hierboven een foto met alles wat ik gebruikt heb. De lakjes: Hema - Nr 83, Born Pretty Store stamping polish - Red en China Glaze - OMG. Verder heb ik een plate van Essence gebruikt en Konad M82.

A nice new nailart for you today! This time I made a stamping nailart (I'm trying to use more stampingstuff lately), above a picture with everything I used. The polishes from left to right: Hema - Nr 83, Born Pretty Store stamping polish - Red and China Glaze - OMG. The plates I used: Essence and Konad M82. 

 
 Als basis voor deze nailart heb ik het lakje van de Hema gebruikt, Nr 83. Hierbij wilde ik een full nail stempel maken met ook een blauwe kleur. Ik heb een tijdje getwijfeld tussen een gewone blauwe stempellak, maar ben uiteindelijk voor China Glaze - OMG gegaan om mee te stempelen. Deze combinatie staat ontzettend leuk over elkaar, en OMG geeft een wat leuker (holo!) effect. 


The basecolour of this nailart is Hema - Nr 83. I wanted to stamp a full nail design in another blue colour. I hesitated about the regular blue stamping polish but at the end I came up with China Glaze - OMG for the stamp. This one stamps really good and the (holo!) effect is way nicer then the regular blue stampingpolish. 

 Deze foto is zonder flits gemaakt. Wanneer je erop klikt vergroot hij en kun je het leuke holo effect een beetje zien! Goed alleen de full nail stempel vond ik niet genoeg, ik probeer de laatste tijd juist wat meer stempels met elkaar te combineren dus ik besloot om er iets overheen te doen. Na wat zoeken tussen de plates vond ik een leuke bloem op M82. Deze heb ik in het rood gestempeld op de ringvingers en duimen. Ik vond het iets te om dit op alle nagels te doen. 


This picture is made without flash. When you click on it the picture will enlarge itself and you can see the nice holo effect! Alright just the full nail stamp wasn't enough for me. Lately I'm playing with combining more stamps with each other so I kept on looking for another stamp. I found a nice flower design on M82 and stamped this one in red on my ringfingers and thumbnails. I didn't do this on all my nails because I thought this would be a little bit too much.


Wat vinden jullie van deze stamping nailart? / What're your thoughts about this stamping nailart?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations