maandag 5 maart 2012

E.L.F. - Desert Haze

Vandaag heb ik een lakje van het merk Eyes Lips Face. De lakjes waren voorheen altijd €1,- per stuk, helaas hebben ze inmiddels de prijzen verhoogd naar €2,50. Wil je weten of dit lakje écht die €2,50 waard is? Lees dan snel verder!

Today the swatches of a polish from Eyes Lips Face. The price of the polishes were always €1,- but E.L.F. decided to raise their prices to €2,50. Do you want to know if the polishes are still worth it? Click on read more!


Als eerste de productfoto van de website van E.L.F. Volgens de website ziet Desert Haze er zo uit. Hij ziet er een beetje grijzig uit wel met cream finish.


Let's start with the productpicture of the website from E.L.F. according to them the polish would look like this. So it should be grey with a cream finish.


En nu mijn swatches. Desert Haze is dus absoluut niet grijs! Hij is veel lichter dan op de productfoto. Het is een mooi nude lakje, de creamy finish klopt wel. Helaas laat het kwastje wat strepen achter, het kwastje lakt overigens wel fijn hij is vrij lang en smal. 


And now my swatches. As you can see Desert Haze is absolutely not grey! It's way lighter then on the productpicture, it's a nice nude polish. The creamy finish is the only thing which is correct. Unfortunately the brush leaves brushstrokes, but it applies very nice.


Ik moet wel toegeven dat het verschil qua kleur met deze productfoto nog meevalt, ik heb lakjes die veel erger verschillen met de productfoto's, toch een nadeel van E.L.F. Ga dus altijd even googlen voordat je een lakje besteld. Desert Haze dekt wel vrij goed, ik heb 2 laagjes op bovenstaande foto's gebruikt.

 En dan nu het antwoord op de vraag: is dit lakje de prijs waard? Als ik heel eerlijk ben zeg ik nee, en dan gaat het niet om die €2,50 maar meer om die hoge verzendkosten die E.L.F hanteert. Toen ik dit lakje bestelde betaalde ik er nog €1,- voor met een kortingscode voor verzendkosten, maar zonder kortingscode bestel ik nooit iets bij E.L.F. Op dit moment hebben ze een kortingscode voor 20%: NAIL deze is geldig tot 7 maart en alleen op de Nederlandse website!

I have to admit that this difference between my swatches and the productpicture is minimal, I own polishes which productpictures are really complete other polishes. My tip: Always google for swatches before you order! Desert Haze is completely opaque with just 2 coats of polish.  


And now the answer to the question: Is it worth the new prize? If i'm honest I say: No. Not because the €2,50 but more the combination of that prize and the shipping costs. When I ordered this polish I paid €1,- for it with a coupon code for low shipping costs. I don't order anything at E.L.F without a coupon code. 


Wat vinden jullie van de prijsverhoging van E.L.F. ? / What do you think about E.L.F's new prizes?

8 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook, maar vond 'm niet zo goed bij mijn huidskleur passen.
  Jammer dat ze de prijzen hebben verhoogd. 2,50 vind ik ze zeker niet waard. Ik kocht er dan een aantal tegelijk vanwege die verzendkosten, maar ik denk dat ik dat nu ook maar laat...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Fjeahilovenails,

  Ben het helemaal met je eens, 2,50 vind ik ook te duur voor zo'n lakje. 1 euro vond ik nog te doen icm gratis verzenden of lage verzending (tijdje terug hadden ze een 1 euro verzenden, toen heb ik een hoop ingeslagen) maar zal nu ook niet meer bestellen. Dan ga ik liever naar de winkel voor een paar Catrice/Essence lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. volgens mij is allen de matte topcoat 2 50 en de gewone nagellak nog gewoon 1 euro

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Anoniem,

  Dat klopt niet, er zijn nog enkele gewone lakjes die nog 1 euro kosten (dit zijn lakjes met een oude formule volgens E.L.F.) Maar het overgrote deel kost inmiddels al 2,50. Alle lakken gaan straks standaard 2,50 kosten. Dit is op de website van E.L.F. UK al eerder ingegaan, nu dus ook op de Nederlandse website!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn de verzendkosten dan nu? En er is ook een engelse ELF, wist ik niet. Deze ELF lakjes zijn dus niet in een winkel te koop als ik het goed begrijp maar alleen via internet te bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Vivian,

  Verzendkosten zijn vrij prijzig bij ELF. Ik geloof dat ze rond de 7 euro liggen! Dit is dan van de Nederlandse ELF, van de engelse weet ik het niet, ik bestel meestal op de Nederlandse. Misschien een leuke tip: meld je aan bij de ELF nieuwsbrief op de website, ze hebben vaak leuke aanbiedingen of acties met lage verzendkosten, wanneer je wacht op het juiste moment kan het je veel geld schelen! En de lakjes zijn inderdaad enkel via internet te koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Da's een goed idee van die nieuwsbrief, zal ik eens doen. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations