donderdag 1 maart 2012

Day 30: Inspired by a Tutorial

De nailart van vandaag is geïnspireerd op een tutorial. Ik ben wat op youtube gaan zoeken naar een leuke tutorial en kwam bij deze uit. Een superschattig katje uit een venster. Ik heb besloten mijn nailart mbv van de tutorial te maken met wat aanpassingen qua kleuren! De lakjes die ik gebruikt heb van links naar rechts: BK Nailpolish - Nr 16, La Femme Beauty - Tuscany, LUCIDarling - Blue, Essence - No more drama, La Femme Beauty - Ice Blue Cream en Catrice - Bye Bye Birdy ik ben overigens een lakje vergeten op de foto te zetten en dat is Max - Black.

Today's nailart is inspired by a tutorial. So I searched through youtube and found this supercute tutorial. It's a nailart with a kitty in a window. I made some changed with colours but the nailart is definitely inspired by hers! The colours I used from left to right: BK Nailpolish - Nr 16, La Femme Beauty - Tuscany, LUCIDarling - Blue, Essence - No more drama, La Femme Beauty - Ice Blue Cream and Catrice - Bye Bye Birdy. I forgot one polish on this picture, it's Max - Black. Ik heb ervoor gekozen om iedere nagel een andere kleur te geven. Ik wilde geen zilveren katjes maken dus heb besloten ze zwart te maken. Mijn duimnagels heb ik overigens een roze achtergrond gegeven, deze is alleen niet te zien op de foto's maar is dus exact hetzelfde maar dan met een roze achtergrond. De achtergrond van mijn wijsvinger is Ice Blue Cream, die op mijn middelvinger Bye Bye Birdy, mijn ringvinger Blue en mijn pink: No more drama!


I choosed to make every nail a different colour. I didn't want silver kitty's so I made them black. You can see my thumbnails on these pictures but my thumbnail had a pink background. The background from my index is: Ice Blue Cream, my middlefinger: Bye Bye Birdy, my Ringfinger: Blue and my pink: No more drama!


De bruine lijntjes waar de katjes op zitten zijn gemaakt met Tuscany, dit is dus het raam. De basis van de katjes zijn eigenlijk 2 stipjes gemaakt met een dottingtool, een klein stipje voor het hoofdje en een grotere stip voor het lichaampje, het staartje en de oortjes zijn met een klein kwastje gemaakt. Om de nailart af te maken heb ik het katje een halsbandje gegeven met witte stipjes. 


The brown lines are the windows, I made these with Tuscany. The base of the cat are actually just 2 dots, a small dot for the head and a bigger dot for the body. The tail and ears are made with a small brush. To finish the nailart I gave the kitties a collar with white dots. 


Wat vinden jullie van deze geïnspireerd op een tutorial nailart? / What do you think about this inspired by a tutorial nailart?

7 opmerkingen:

 1. zooooo schattig:D Leuk ontwerp:D Ik vind veel ontwerpen leuk van 31 da y challenge:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk en schattig! :)

  Je bent bijna bij het einde van de challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Samantha, Nail Reflections

  Thank you!

  @ Paola, Sonja,

  Bedankt meiden :) Alhoewel het idee natuurlijk niet van mijzelf was!

  @ MyfantasticNails,

  Ah bedankt! Morgen ga ik alle ontwerpen nog even op een rijtje zetten, lijkt me erg leuk om alles nog even bij elkaar te zien!

  @ Fyeahilovenails,

  Ja klopt, het is zó snel gegaan! Vind het eigenlijk best jammer want vond de challenge superleuk om te doen en heb mijn nailart feelings echt weer helemaal teruggekregen! Misschien dat ik mijzelf in de toekomst weer een nieuwe challenge geef :) Sowieso gaat er nu weer veel meer nailart op de site komen ipv 1x per week gewoon weer meerdere keren, daar ben ik mijn blog ook eigenlijk voor begonnen :)! Jij hebt ook nog maar een paar daagjes te gaan, succes met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations