vrijdag 9 maart 2012

[Video] Sorting Your Nailpolishes!

Voor vandaag heb ik weer een filmpje voor jullie! Dit keer een handige tip waar ik laatst zelf een keer aan dacht. Het filmpje gaat over het sorteren van nagellak, inmiddels heb ik 300+ flesjes en vergeet ik ontzettend vaak welke lakjes ik nou precies heb (waardoor lakjes worden verwaarloosd of soms zelfs nooit gebruikt). Met deze tip is dit verleden tijd! Deze manier van sorteren is superhandig en je kunt binnen no time zien welke lakjes je allemaal hebt! Veel kijkplezier :)!

For today a new video! This time with a nice tip, the video is spoken in Dutch, but I think the tip would be pretty clear for you although you can't understand me. I shall explain a little bit about the video. So it's a tip for sorting your nailpolish, I own more then 300 bottles of nailpolish right now, this means that I forget lots of my polishes (and maybe never use them because I forget about them). So I sorted all my nailpolishes on paper and put them together in a map. This works very good, take a look at the video to see what I mean! Enjoy:)!

 

Vonden jullie deze tip handig? / Was this tip usefull for you?
 

10 opmerkingen:

 1. @ Paola,

  Idd, ik ben er zelf erg blij mee! Als ik nu bijv een bepaalde kleur voor een nailart zoek, pak ik het mapje erbij en kan ik zo de perfecte kleur uitzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goede tip! Zo is het ook een stuk overzichtelijk! Ik zou het alleen eerst per kleur doen, daarna in de categorie kleur ook nog eens per merk. Ik heb het ook op wielen, maar al mijn wielen zijn nu op en zoals je al zei, ze zijn niet echt goedkoop om aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Stephanie,

  Ik heb er idd ook over nagedacht om het per kleur te doen. Maar ik bewaar mijn nagellak ook per merk, en dan staat het in mijn geval netter wanneer ik de kleuren ook per merk sorteer! Maar je kunt het natuurlijk ook per kleur doen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Persoonlijk vind ik dit een minder goede manier... Ik kies enkel op kleur en niet op merk. Als ik een paars lakje wil, neem ik mijn paarse nagellakwielen erbij en kies de kleur die ik wil. Vervolgens ga ik op mijn lijstje kijken bij welke nagellak het hoort.
  Ik heb intussen een 40-tal nagellakwielen. Ze zullen waarschijnlijk wel niet zo duur zijn als die van jou...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ BlogeretteJoelle,

  Inderdaad zoals Stephanie hierboven ook zei, je kunt ze ook sorteren op kleur. Ik vind het persoonlijk fijner om ze te sorteren op merk, omdat ik ze ook gesorteerd op merk bewaar. Op mijn nagelwielen had ik letterlijk alle kleuren/merken door elkaar heen haha. Ik haalde later mijn wielen van Ebay en daar waren ze een stuk goedkoper, maar je moet ook weer een goede plek hebben om de nagelwielen te bewaren, bij mij liggen ze los in een la en liggen dus best in de weg. Nagelwielen kosten in NLse webshops minimaal 1 euro per stuk, dat vind ik vrij prijzig voor zo'n plastic ding haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik sorteer mijn nagellakjes altijd per kleur. Je kan op ebay super goedkoop nagelwieltjes kopen. Voor 10 wieltjes betaal je maar een paar euros! Ik gebruik ook vaak nail displays sticks omdat je dan veel plaats hebt om de naam van het lakje erbij te schrijven en je kan ze makkelijk van volgorde veranderen. Voor 50 sticks betaal je maar ongeveer €3.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Chantal:Awesome!mijn lakjes passen dus ook niet meer in dat houten ding dat ik had gekocht toen we naar Zeeland reden voor de opening van die nieuwe nagellakwinkel! Toch maar paar plankjes extra kopen nu ik ook beetje net de nagels bezig ben. Trouwens, je stem is echt gaaf op het filmpje X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Chantal:Awesome!mijn lakjes passen dus ook niet meer in dat houten ding dat ik had gekocht toen we naar Zeeland reden voor de opening van die nieuwe nagellakwinkel! Toch maar paar plankjes extra kopen nu ik ook beetje net de nagels bezig ben. Trouwens, je stem is echt gaaf op het filmpje X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha Chantal, ik heb dat houten ding voor alle nieuwe lakjes, die gooi ik dan daarin en later ruim ik ze netjes op :) Mn stem klinkt trouwens echt heel anders op video hè? Wel geinig lol :p

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations