woensdag 25 augustus 2010

Meet me at Coral Island/I Scream Peach Comparison

Na een tijdje weer eens een nieuwe comparison, laatst liet ik de lak Meet me at Coral Island van Catrice al zien, en er waren toen meiden geïnteresseerd in een vergelijking met I Scream Peach. Dus bij deze de vergelijking! Ik ben alleen een beetje stom geweest en ben vergeten een foto van de flesjes te maken, maar deze wordt zo snel mogelijk in dit bericht gezet!

After a while, today another comparison, a while ago I showed you Meet me at Coral Island from Catrice, and some girls wanted to know the different between this polish and I Scream Peach. But I'm really stupid,, Forgot to make a bottlepic, but really soon I'll put it in this post!


De eerste foto is binnen gemaakt, zonder lampen, dus gewoon in het daglicht maar wel binnen. De tweede foto is buiten gemaakt, zonder zon want deze was er op dat moment helaas niet. Op de wijs/ringvinger zie je Catrice - I Scream Peach, en op de middelvinger/pink zie je Catrice- Meet me at Coral Island. Zoals je al kunt zien zijn dit absoluut geen dupes, er zitten duidelijke verschillen tussen deze 2 lakjes.

I Scream Peach is duidelijk zichtbaar een stuk lichter dan Meet me at Coral Island. I Scream Peach is dus ook meer een perzik kleurtje, Meet me at Coral Island neigt meer naar de rood/oranje kant en krijgt daarmee dus meer een koraalkleur.

De substantie is van beide lakken hetzelfde, ze lakken beide even goed, en voor beide lakjes heb je 2 laagjes nodig. Twijfel je over 1 van deze lakjes? Kijk dan goed welke kleur jij mooier vind en welke kleur er beter bij je past. Maar let er wel op, I Scream Peach is dus bijvoorbeeld geen goede vervanger voor Meet me at Coral Island.

The first photo is made inside, without lamps, but inside. The second photo is made outside, without sunlight, because there was no sun. At Index/ringfinger you can see I Scream Peach, at the middle/pinkie you can see Meet me at Coral Island. As you can see, they're absolutely no dupes!

I Scream Peach is way lighter, this one is more peachy. Meet me at Coral Island is a bit darker and more red/orange, or just a coral colour.

Application from both polishes are the same, really good, and for both polishes 2 layers of polish. Do you want one of these colours? Look really good at the colours, which one do you like the most, and which one fits better by you're skin. But make sure: I Scream Peach is n├│ dupe of Meet me at Coral Island.

Thanks for reading! Enjoy your day!

4 opmerkingen:

 1. ooe, ze lijken echt op elkaar ;D
  en heel mooi kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn allebei niet zo mijn kleurtjes... Blauw is meer mijn ding, haha.
  x Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ^ Haha, blauw is wel een hele mooie kleur ja :) Eigenlijk vind ik qua nagellak alle kleurtjes mooi, op bruin na, dat is absoluut niet mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan!
  Zo kun je goed het verschil zien.
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations