woensdag 5 oktober 2016

[Gelnagels] Gold Fairies

Vandaag laat ik jullie een nailart zien die erg chic oogt vergeleken met bijvoorbeeld de nailart van gisteren. Waar gisteren felle kleuren centraal stonden, is de nailart van vandaag heel subtiel met goud en witte tinten!


De nailart van vandaag is gemaakt op een gelnagel. Ik verlengde de nagels eerst wat en maakte vervolgens het nagelbed wat langer met behulp van een covergel. Je kunt deze nailart natuurlijk zelf namaken op je eigen nagels. De french met de gouden glitterlak (Catrice, vierkante flesjes) maakte ik uit de losse hand. Ik trok de french strak met behulp van een plat penseel en wat remover. 

Wanneer de french droog is kun je gaan stempelen. Hier is gekozen voor een afbeelding van een fee. Ik stempelde deze met wit op de ringvingers als accentnagels.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations