dinsdag 4 oktober 2016

[Gelnagels] The Pinks

Speciaal voor de ├Ęchte roze liefhebbers deze leuke zoete nailart, en ook nog eens vrij gemakkelijk na te maken ook. Wat wil je nog meer! (psst, geen roze fan? Je kunt ook andere kleurcombinaties gebruiken!).


Wat je nodig hebt voor deze nailart:
- Lichtroze lak;
- Donkerroze lak;
- Zilveren glitterstriper;
- Zilveren rhinestones.

Je start eerst met het lakken van de nagels met de lichtroze kleur. Ik breng altijd twee dunne laagjes aan. Dit laat je even een aantal minuten heel goed drogen.

Uit de losse hand maakte ik vervolgens een donkerroze french over de lichtroze lak heen. Lukt dit je niet uit de losse hand dan kun je guidelines gebruiken. Langs de donkerroze rand zette ik een lijntje met de zilveren glitterstriper.

Uiteindelijk plakte ik op de ringvingers nog een zilveren rhinestone om de nailart helemaal af te maken, vind je me steentjes leuk dan kun je deze ook op alle nagels plakken.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations