woensdag 16 november 2016

[Gelnagels] Black Stamped

De meeste nagelsalons zijn erg strict in het enkel gebruiken van eigen spullen. Ik ben daarentegen iets losser daarin, soms komt het voor dat een dame een eigen flesje lak heeft die zij onwijs mooi vind, maar het haar niet lukt om netjes te lakken. Ik vind het dan geen enkel probleem om de nagels te lakken in de meegebrachte kleur. Bij deze set nagels gebeurde dit niet met een kleur, maar met een meegebrachte stampingplate. Deze dame had de stampingplate gekregen maar wist zich er zelf geen raad mee. Ik besloot haar te laten zien hoe het werkte en bracht meteen de stempels naar keuze aan op de gelnagels. 


De basis van deze nailart is gewoon twee dunne laagjes zwarte lak. Op de middelvingers stempelde ik de gekozen afbeelding met wit. De combinatie wit op zwart vind ik altijd lekker opvallen, vooral als de overige nagels gewoon zwart zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations