maandag 14 november 2016

[Gelnagels] Coloured Skittles

Het is weer eventjes stil geweest op Nailart Creations. Ik moet helaas toch echt gaan toegeven dat letterlijk iedere dag ervoor zorgen dat er een artikel klaarstaat tè druk gaat worden. Daarom heb ik nu ook echt besloten het een beetje los te laten en artikels te typen wanneer het voor mij uitkomt. Als ik even de tijd heb probeer ik er een aantal vooruit te typen en die zal ik dan verspreid online laten komen in de hoop dat het niet steeds 2 weken stil en 1 volle week met artikelen wordt. Maar gewoon om de dag of om de twee dagen. Vaak (zoals nu) gebeurt het ook nog eens dat de elektronica niet meewerkt, daarom vandaag een gewoon artikel ipv het persoonlijke artikel. 

Ik ga weer even simpel beginnen. Een leuke set gelnagels met verschillende kleuren. Ik loop nogal wat maanden achter met foto's plaatsen, dus deze set is iets meer lente/zomer gerelateerd dan echt winter, maar daardoor niet minder leuk.


Er is hier gekozen voor pastelkleuren. Ik wisselde iedere nagel met een andere kleur af waardoor niet beide handen hetzelfde zijn. De volgende kleuren heb ik gebruikt, allemaal in pasteltint:
- Groen
- Blauw
- Roze
- Lila
- Geel

4 opmerkingen:

 1. Hallo Silvia, jij gebruikt gewone nagellak voor de kleurtjes toch? En geen kleur gel. Of wel? Er staat me iets van bij dat je me dat ooit verteld hebt, lang geleden :-) En er staat me ook bij dat je me toen verteld hebt, volgens mij, hoe je dat dan doet. Tussen welke lagen gel je de nagellak doet zodat de nagel niet zo dik word. Als je tijd hebt, zou me dat dan nog eens willen vertellen. Dank je wel. Groetjes, Vivian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Vivian, ik gebruik inderdaad gewone lak tussen lagen gel in! Ik bouw eerst de nagels op met een clear bouwgel. Daarna de lak met eventueel nailart. Goed laten drogen en daarna nog een laag clear gel met eventueel een topcoat. Blijft super zitten!

   Groetjes Sylvia

   Verwijderen
 2. Super, dank je wel. Ga ik morgen eens proberen. Hoe lang laat je de nagellak drogen? Moet het echt door en door droog zijn of is oppervlakkig droog genoeg?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations