vrijdag 9 december 2016

[Gelnagels] Green Fun!

Dit soort nailarts zijn echt tijdloos en kun je eindeloos mee combineren. Een leuke abstracte nailart!


1) Maak een gradient met een groene kleur naar keuze. Dit doe je door wat groene lak op een sponsje te doen en deze over de nageltips te deppen.
2) Wanneer het groen droog is kun je de abstracte nailart maken. Ik begin eerst vaak met de streepjes. In dit geval witte en zwarte.

3) Als laatste stap maak ik de stipjes. Ik kijk meestal een beetje naar waar ik de streepjes gezet heb en gebruik de overgebleven ruimtes om wat op te vullen met rijtjes stipjes. Dit deed ik met een dottingtool en wederom zwarte en witte lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations