woensdag 7 december 2016

[Nailart] Peach/Grey Leopard

Vandaag weer een keer een nailart op mijn eigen nagels. De gemixte nailarts vind ik helemaal leuk, een beetje afwisseling in plaats van alle nagels met hetzelfde design. Om ervoor te zorgen dat het geheel niet te druk werd koos ik voor drie drukke nagels en twee rustigere nagels.


Ik gebruikte voor deze nailart een perzikkleurige nagellak en een grijze lak. Daarnaast voor de print nog een zwarte striper en zilveren rhinestones.

Wijsvinger, Middelvinger en pink -> Twee laagjes perzikkleurige lak.
Duim en ringvinger -> Twee laagjes grijze lak.

 Op de duimen en ringvingers maakte ik met de perzikkleur de vlekken voor de luipaard print. Op de perzikkleur deed ik dit met grijs. Ik omlijnde de vlekken met de zwarte striper en zette wat random stipjes om de nailart helemaal af te maken. Op de rustige nagels met alleen de perzikkleur plakte ik een rhinestone.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations