vrijdag 30 maart 2018

[Review] Moyou Easter Stamping


Deze leuke nailart speciaal voor Pasen maakte ik met behulp van deze Moyou plate. De plate is afkomstig uit de Festive collectie. Benieuwd naar hoe ik deze nailart maakte en waar je deze superschattige plate kunt kopen? Lees dan snel verder!
Wat heb je nodig voor deze nailart?
- Witte basislak;
- 4 Pastelkleuren lak (ik gebruikte roze, groen, paars en geel);
- Sponsje;
- Eventueel liquid tape voor de nagelriemen of nagellakremover;
- Moyou Festive plate 09;
- Stempel/Scraper;
- Zwarte stempellak.

De nailart in stappen:
1) Begin met een witte basis.
2) Doe de vier pastelkleurtjes op een sponsje en dep deze random over de nagel heen zodat iedere nagel een andere volgorde qua kleuren hebt.
3) Kies wat leuke designs uit op de Moyou plate en stempel deze op de nagels. Ik heb gekozen voor vijf verschillende paashaas designs en de stempel met 'easter'.
4) Haal de overige lak welke door het sponsje in de nagelriemen gekomen zijn schoon met wat remover.

Wil je nou voor Pasen zelf ook zo'n schattige nailart kunnen maken? Je kunt deze Moyou festive plate 09 voor €7,95 online kopen via de webshop van Glamour Nagel Producten. Klik hier om de plate in de webshop te bekijken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations