dinsdag 6 augustus 2013

[Gelnagels] Minty Blingy Nailart

Vandaag heb ik weer een lekkere zomerse nailart voor jullie! Ik ben gek op mintgroen en deze kleur oogt ook lekker vrolijk en zomers. In combinatie met glitters en steentjes kun je een nailart helemaal afmaken! Kijk je mee naar de foto's? 

Deze nailart heb ik gemaakt op gelnagels in de salon. De mintgroene kleur is een mooie lak uit een limited edition van Essence die helaas niet meer te koop is. Wel zijn er genoeg andere mintgroene kleurtjes te koop! Ik heb ongeveer 2/3e van de nagel gelakt met de mintgroene kleur. De kleur heb ik goed laten drogen en hier heb ik een laagje Hello Holo van Essence overheen gelakt voor een lekkere glitter effect!


Op de rand van de mintgroene lak heb ik een aantal zilveren rhinestones geplakt. Op deze manier heb je niet zo'n rechte afgebakende lijn van lak en naturel nagel. Om de nailart wat opvallender te maken gebruikte ik studs op de ringvingers en duimen. Dit zijn driehoekige studs die ik aangebracht heb met een beetje nagellijm. Hieroverheen komt nog gel waardoor de nailart beter blijft zitten.

Een nailart verwerkt in gel blijft sowieso mooi zitten tot de volgende opvulbeurt (2-4 weken). Wil je meer weten over gelnagels, klik hier!

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations