donderdag 22 augustus 2013

M Nailpolish - Nr 78

Afgelopen woensdag liet ik jullie een leuke zonnebloem nailart zien. Voor deze nailart gebruikte ik de basiskleur die ik jullie vandaag op de swatches laat zien. Helaas had de nailart dankzij deze nagellak geen happy end. Lees de rest van het verhaal hieronder!

Laat ik met het flesje beginnen. Het design is ontzettend leuk en is een beetje geïnspireerd op de Nfu-Oh nagellakken, het flesje bevat een flinke inhoud van 16 ml en kostte €1,00 op de dappermarkt in Amsterdam.


 De kleur is ontzettend mooi zilver met een shimmer finish. Het eerste laagje is ontzettend sheer maar verrassend genoeg dekt deze lak toch prima met 2 lagen.

Dan krijgen we het leukste, de houdbaarheid. Ik maakte op deze lak de zonnebloemnailart van gisteren. Na één dag zag ik dat de helft van de lak op mijn wijsvinger spontaan verdwenen was. Vreemd, gebeurt nooit maar met goede moed lakte ik de nagel opnieuw. Dezelfde middag waren spontaan nog 3 nagels half kaal. Nadat ik nog eens goed naar de lak keek zag ik dat de lak gewoon spontaan bij mijn nagelriemen los begon te laten. Je kon de lak er dus zo in 1x aftrekken, wanneer je dus achter een haar blijft hangen mis je meteen de lak van de nagel!

Ik probeerde de lak uit zowel met als zonder basecoat en/of topcoat. De lak deed in alle gevallen precies hetzelfde of ik er nou wel of geen basecoat onder droeg of wel of geen topcoat over deed! 

Hebben jullie al eens zoiets meegemaakt met een bepaalde nagellak? 

8 opmerkingen:

 1. Nee nog nooit meegemaakt. Wat vreemd zeg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja stom he? Moet zeggen dat ik het ook nog nooit meegemaakt had.. Nagellak blijft bij mij altijd prima zitten. Of het nou €0.50 kost of €10,- ik merk bijna nooit verschil! Maar deze was toch wel het toppunt! Misschien dat deze lak wel blijft zitten verwerkt in gel, ga het eens uitproberen binnenkort!

   Verwijderen
 2. Persoonlijk vind ik zilveren (en gouden) lakken niet zo mooi, jammer ook dat hij wat treperig lakt, maar dat is met bijna alle zilveren lakken volgens mij. Je nagel vorm vind ik daarin tegen wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat raar zeg! Het kleurtje is leuk, maar dat hij er zo snel af gaat. Zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat raar, dat is natuurlijk balen! Erg zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat zonde! Nee ik heb dat nog nooit zo snel mee gemaakt. Het klink alsof je nagels nog wat vettig waren voor je ging lakken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lag helaas niet aan mijn nagels. voordat ik ga lakken maak ik het oppervlak goed schoon met remover en haal ik er een polijstblok overheen. Ben bang dat het echt aan de nagellak ligt dit keer..

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations