vrijdag 16 augustus 2013

[Gelnagels] Summer Butterfly!

Op de officiële laatste vrijdag van de vakantie in regio noord (jups de scholen beginnen maandag weer en ondanks dat mijn lessen pas in September beginnen mag ik ook al vanaf maandag weer aan de bak voor de studie) heb ik een supervrolijke en kleurrijke nailart voor jullie!

De nailart is een leuke combinatie van een kleuroverloop, sponging, glitters en stamping nailart. Ik ben deze nailart begonnen met een witte basis, een witte basiskleur zorgt ervoor dat de kleuren die je over de lak heen sponst wat feller worden en daardoor beter zichtbaar.


Ik bracht verschillende neonkleuren aan op een sponsje en sponsde dit over de nagels heen voor een leuk gradiënt effect. Om de nailart wat meer te laten sprankelen bracht ik er een glitterlaagje overheen met een glitterlak van Catrice. Beide handen heb ik anders gesponst, de linkerhand de lichte kleuren boven, de rechterhand precies omgekeerd de donkerdere kleuren boven.

Ik vind zelf een felle gekleurde basis ontzettend mooi in combinatie met zwart. Ik zocht een aantal stempelplates uit met vlindertjes en stempelde deze random over de nagels heen.

Wat vinden jullie van deze gewaagde nailart?

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations