dinsdag 13 augustus 2013

[Review] Casuelle Moodnagellak - #Feel Like Midnight Sky

De vorige moodlak van Casuelle (#Feel Like Daydream Dancing) beviel zo goed, dat ik geen spijt heb gehad van de aankoop van de andere 3 moodlakken! Vandaag review ik #Feel like Midnight Sky voor jullie. De blauw/paarse variant van de moodlakken!Ik ben echt een chronische koukleum. Dit merkte ik ook meteen weer bij het aanbrengen van #FLMS. Deze lak verkleurd van paars naar lichtblauw. De nagels blijven paars bij kou (jaja je ziet het) en worden lichtblauw bij warmte. 

Mijn nagels bleven maar koud helaas... Toevallig stond de droger aan (deze blaast warme lucht) en kon ik mijn nagels even in een warme stroom van lucht houden. Gaaf effect joh! Mijn nagelbedden bleven koud, maar de topjes van mijn nagels werden spontaan lichtblauw door de warmte!

Vervolgens hield ik mijn hand onder warm water. Zoals je kunt zien zijn mijn nagels nu compleet lichtblauw van kleur. Dit trekt weer snel weg naarmate de topjes van mijn nagels kouder worden. 

Na het afdrogen van mijn handen kreeg ik dan eindelijk het resultaat zoals het hoort. Lichtblauwe nagelbedden en paarse topjes! 

Conclusie: Een ontzettende gave lak, net zoals de roze! Het effect is goed te zien en ook gewoon leuk om mee te spelen (warm water, koud water, warm, koud, warm, koud etc!). Deze lak had alleen 3 lagen nodig om goed te dekken, verder niet zo'n probleem want hij droogt prima. De lak brengt ook soepeltjes aan! Al met al een leuke moodlak voor €2,49!

Casuelle moodlakken zijn verkrijgbaar bij de Intertoys. Heb jij ze al in huis?

7 opmerkingen:

 1. Deze kleur is erg mooi ja.die donkere rose en die groene zijn niet zo goed vond ik.ben benieuwd wat jij er van vind.de groene dekt niet.en de rose verkleurd amper.
  Groetjes, Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die donkere roze heb ik nu ook op en bij mij geeft hij wel af en toe een duidelijk kleurverschil van roze naar paars. Niet altijd overigens, hij werkt wel een stuk minder beter dan de lichte roze en deze blauwe!

   Verwijderen
 2. Ik heb deze ook en ken het koude handen probleem... in de zomer werkt hij prima bij mij maar de rest van het jaar kan ik hem denk ik laten staan :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt heel mooi! Ik heb helaas te korte nagels daardoor vallen moodlakken niet echt op helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations