woensdag 21 augustus 2013

Nailart: Mirror Sunflowers

Goedemorgen allemaal! Vandaag ga ik jullie een leuke stralende zonnebloem nailart laten zien! Ik ga dit keer niet in op de maak van deze nailart want a.s. vrijdag zal er een stap voor stap fototutorial online komen hoe jij zelf ook zonnebloemen kunt maken! Maar geniet vandaag vooral gewoon van de leuke nailart!


Deze nailart is een leuke combinatie van een zilveren basis met het geel van de zonnebloemen. De nailart heet 'mirror' sunflowers omdat de zilveren basis in de schaduw (foto 2) net op een spiegeltje lijkt! Op de ringvingers en duimen maakte ik met stripers de zonnebloemen. Mocht je niet van drukke nailarts houden kun je ervoor kiezen om de overige nagels eenkleurig te laten. Ik hou juist wel van wat drukkere nailarts dus wilde ik ook iets op de overige nagels. Ik maakte met de gele striper wat in het rond vliegende blaadjes van de zonnebloem. Ik tekende deze random op mijn nagels. Met het bruin bracht ik wat details aan en zo is deze nailart tot stand gekomen!

Mocht je graag willen weten hoe je de zonnebloem kunt maken, kom dan zeker vrijdag even terug voor de stap voor stap tutorial!

4 opmerkingen:

 1. Super leuke nail art! Hoe heet het lakje dat je als basis hebt gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De basis is M Nailpolish - Nr 78. De swatches hiervan komen morgen online. Lak is helaas niet aan te raden, na 1 dag viel de lak er gewoon spontaan vanaf! Zo'n zonde van de leuke nailart!

   Verwijderen
  2. Dat is inderdaad heel jammer, toch bedankt!

   Verwijderen
 2. vind het een leuke art, vooral de bloemetjes vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations