maandag 5 augustus 2013

This Is It - Green

Een tijdje terug stond ik bij het nagellakschap in de Intertoys te kijken voor de Moodlakken. Naast de moodlakken zag ik dat ze van het merk 'this is it' een vrij groot assortiment aan nagellakken hadden. Een beetje huiverig nam ik een aantal lakjes mee om te testen, sja het ís en blijft een speelgoedwinkel. You never know!

Ik zocht drie lakjes uit, een mintgroene, een rode en een leuke glitterlak. Vandaag swatch ik voor jullie 'green' een mintgroene nagellak met een crème finish.


Omdat het toch een lak van de Intertoys is, verwachtte ik er eerlijk gezegd niet veel van. Het aanbrengen van het eerste laagje was ook supersheer. Bij het aanbrengen van de tweede laag kwam er toch nog redelijk wat kleur vanaf en kreeg ik bovenstaand resultaat.

Uiteindelijk na twee lagen kwam de kleur dus vrij goed zichtbaar op mijn nagels. Wel is de lak vrij streperig en zie je duidelijk hier en daar wat kale plekjes. Echt een smooth finish heeft deze lak dus niet. Als ik heel eerlijk ben zou ik deze lak ook niet zo dragen, wel met een leuke glitter of nailart eroverheen want dan zie je minder van de strepen. Wellicht helpt een 3e laag lak ook wel tegen de strepen!

This is it nagellakken zijn verkrijgbaar bij de Intertoys en kosten €1,99. Qua kwaliteit zou ik zelf dan liever kiezen voor een leuke lak van Essence. Ik heb nog 2 lakken van dit merk op de planning staan, wie weet is de kwaliteit van die lakken wel beter! Stay tuned!

Wat vinden jullie van de finish van 'green'? 

5 opmerkingen:

 1. Leuk kleurtje, jammer dat hij niet zo goed dekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wel een leuk kleurtje...ik denk dat een 3e laag wel mooier zou zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kleur maar wel jammer dat hij niet goed dekt! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is wel een superlief kleurtje! Ik kan geen lak zonder nailart dragen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja bij mij dekt die wel heb er zelf vier gekocht anders probeer een donkerder kleurtje bijvoorbeeld de south pacific!! S6

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations