vrijdag 24 september 2010

La Femme Beauty - Rich Pink Cream

Vandaag weer eens een 'pedicure' tussendoor. In Holland is het echte zomerweer eigenlijk al over, maar dit weerhoud mij er niet van om gewoon mn teennagels nog te lakken, kale teennagels vind ik niks, dus ook in de winter en koudere periodes lak ik mijn teennagels!

Today a 'pedicure'. In the Netherlands the summer is over, but this is not a reason for not polishing my toenails, I hate naked nails! So I polish them in fall and winter too.

Deze keer heb ik Rich Pink Cream van La Femme Beauty gebruikt. Laatst had ik ook een lakje van La Femme Beauty op mn teennagels, en deze heeft er ruim 7 weken perfect opgezeten (Zie hier). Dus daarom de keuze om weer een La Femme Beauty lakje te nemen. Rich Pink Cream is zoals de naam al een beetje verklapt een donkerroze lakje, ook heeft deze een creamy finish. Applicatie is perfect, ik heb hierboven maar één laagje gebruikt!

This time I took La Femme Beaty - Rich Pink Cream. Last time I had my toenails done with another La Femme Beauty polish, and it lasted for 7 weeks perfectly! So I thought I take a polish from the same brand. Rich Pink Cream is as the name says, a dark pink polish with a cream finish. Application is great, on my toenails just one layer!

Hierboven een foto van beide voeten, ik vind het een erg leuk kleurtje! Trouwens nee ik heb geen 4 tenen :p Mn kleine teen zit verstopt achter een bandje!

Above a pic with both feet, I really like the colour! By the way: No I don't have only 8 toes, my little toes are hiding behind a strap!

Hoe zit het met jullie? Lakken jullie je teennagels enkel in de zomer, of gaan jullie net zoals ik het hele jaar door?/ What about you? Do you polish your nails the whole year, or only in the summer?

3 opmerkingen:

 1. Ik lak over het algemeen heel het jaar door mijn teennagels. Ik vind zelf namelijk dat ik echt hele lelijke voeten heb en probeer er zo nog wat van te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Priscilla,

  Ah ja dan staan gelakte nageltjes wel een stuk leuker ja! Ik lak ze zelf altijd omdat ik een spuughekel aan het aanzicht 'kale nagels' heb :p. En het staat een stukje netter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihihi, ik vind on-gelakte teennagels(en je vingernagels ook, trouwens) altijd zo kaal!
  ik heb nu met wit omlijnde vakjes, met vrolijke kleurtjes in de hokjes.
  Het staat echt schattig, vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations