zaterdag 25 september 2010

Mini Haul!


Na een lange tijd weer eens een Haul tussendoor. Meestal als ik ga shoppen haal ik niet zoveel tegelijk, dus deze haul is van ongeveer 2/3 weken geleden tot vandaag. Ik heb ook eindelijk het lakje Choose Me kunnen halen! ( Dé dupe van Zoya - Charla!).


After a long time, a shop haul again! Mostly I don't buy a lot of things, so this haul is from 2/3 weeks ago until today. I finally found Essence - Choose Me today! (Thé dupe of Zoya - Charla!).


Dit zijn de nieuwe lakjes, 2 lakjes uit de Denim Wanted collectie, Essence Nail art Drops, en 2 lakjes van de Colour & Go collectie. De laatste lakjes vind ik de laatste tijd trouwens enorm vooruit gaan! 2 Jaar geleden waren de Colour & Go lakjes absoluut bagger, maar de laatste tijd ben ik er enorm tevreden over! Ook de nieuwe kleurtjes! (Ben wel in een blauwe bui vandaag he? Haha!). Van links naar rechts nog even de namen: Forever Mine, My Boyfriend's Jeans, de drops, Glisten Up en Choose Me!

These are the new polishes, 2 polishes from the denim wanted collection, Essence Nailart Drops, 2 new polishes from the colour & Go collection. The last polishes are really making forwarts last times! 2 Years ago the colour & go polishes were crap, but now they're pretty good! The new colours are awesome too! (Hmm I'm in a blue mood today I think, all the polishes are blue!) From left to right the names: Forever Mine, My Boyfriend's Jeans, The Drops, Glisten up and Choose Me.

Forever Mine, My Boyfriend's Jeans en Glisten up heb ik al geswatcht, deze komen deze week nog online. De druppels ga ik een tijdje uitproberen voordat ik er een duidelijke mening over kan vormen, over een tijdje zal ik hier dus een review over schrijven. Choose Me zal ongetwijfeld binnenkort ook geswatcht worden!

I already swatched Forever Mine, My Boyfriend's Jeans and Glisten up, so these swatches are coming this week online on my blog. I'm going to try out the drops for a time, after that I'm going to write a clear review with my opinion. I'll swatch Choose Me next week!

 Oh en kijk mn nieuwe aapje! Schattig he! :)/ Oh look at my new monkey! Isn't he adorable! :)

4 opmerkingen:

 1. Waaha, ik heb ook net twee van die lakjes gehaald ;) En die Dry Drops wil ik ook, maar dan moet ik denk ik naar Groningen toe helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa ik had het gezien op jullie blog, toevallig! Hier hadden ze nog 2 van die Dry Drops. Geloof dat iedere grotere kruidvat met een beetje een groot assortiment ze wel verkoopt (Iig een kruidvat waar je nailartspulletjes ook kan halen geloof ik!). Ben zelf wel benieuwd of de drops echt werken..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Rhea,

  They're coming soon! Probably this week!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations