dinsdag 28 september 2010

Notd Sunflowers.

Deze week ben ik nog gezellig in een zomerse bui. Afgelopen week besloot ik om zonnebloemen op mn nagels te gaan maken. Dus zo draag ik in deze sombere dagen toch nog een beetje zon mee!

I'm in a real sunny mood this week. Last week I decided to create some sunflowers on my nails. So I'm bringing these bad weather days through with sunny nails!Als basiskleur heb ik China Glaze - Him Out ( uit de kaleidoscope collectie genomen). Dit lakje staat echt in mijn top 3 van favoriete lakjes. Ik ben echt gek op holografische lakjes! Alleen toch wel jammer dat er nu geen zon meer is om het heerlijke holografische effect te bekijken... Applicatie van deze lak is prima, je hebt enkel wel 3 laagjes nodig zodat je geen VNL hebt. Ik had het eventueel met 2 laagjes ook gekund, omdat er nailart overheen komt, maar toch ben ik dan meer van het doe er maar een extra laagje op ;)

For the basecolour I used China Glaze - Him Out ( From the kaleidoscope collection). This one is really a polish from my top 3 favourite polishes. I really love holographic nailpolishes! Too bad that there isn't any sun to see the holographic effect... Application is good, you only need three coats or else you've got a VNL. When you're doing nailart over this one you can use 2 layers, with nailart you can't see a VNL. But I'm a person who took just 3 coats ;)

Vervolgens heb ik op iedere nagel een zonnebloemontwerpje gemaakt, ik wilde niet saai op iedere nagel precies in het midden de zonnebloem, dus ik heb ervoor gekozen om ze afwisselend in het midden en op een hoek van mn nagel te maken. 

Up next I made a sunflowercreation on every nail, I didn't want the boring effect from every nail the same boring sunflower. So I choose to make every nail different with the same flower, now I like it better!

Ik wordt in ieder geval weer lekker vrolijk van mn nagels! De blaadjes van de zonnebloem heb ik afwisselend geel en licht bruinig gemaakt. De geel heb ik dus gewoon gemixt met de donkerbruin van het middenstipje, je kunt ook gewoon een oranjeachtige lak gebruiken of een lichtbruin lakje.

I became happy with my nails! The petals from the flowers are made with yellow and a mix from the darkbrown with the yellow. You can take a orange like polish or just a light brown polish instead of mixing colours.

5 opmerkingen:

 1. wow.. the flowers looks so real... amazing

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Thriszha,

  Thank you! I love your designs too!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Looks very sunny.. just like the creator herself.. =) Nicely done !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur van die nagellak is echt awesome! En zulke lange nagels heb ik nog lang niet.. Bofkont ;p

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations