vrijdag 18 november 2011

Catrice - Marilyn & Me

Marilyn & Me van Catrice is een lakje die nog redelijk nieuw is en ik geloof pas sinds september verkocht wordt. Na heel veel positiefs over dit lakje gelezen te hebben was ik zelf toch ook érg benieuwd en kocht ik het lakje om hem uit te proberen!

Marilyn & Me is one of the newest polishes by Catrice, I thought this polish was available since September, so it's reasonable new. I already saw some positive things about this polish and I became pretty curious, I decided to buy this polish and test it for myself.


Één van de grootste redenen dat ik dit lakje kocht was omdat ik ontzettend vaak las dat dit een perfecte dupe voor China Glaze - Ruby Pumps is, mijn lievelingslakje en wanneer je een perfecte dupe kunt vinden wil je die altijd wel hebben toch? Laat ik meteen maar beginnen met de teleurstelling, dit is absoluut GEEN dupe van Ruby Pumps, wat anderen ook beweren, de kleur is véél lichter, de glitters zijn grover en komen in mindere mate voor in de lak en gewoon de complete substantie en dekking is anders dan Ruby pumps, onthoud: geen dupe!

One of the biggest reason why I bought this polish was because a lot of people told me that this was the perfect dupe of China Glaze - Ruby Pumps.. Well that's my favourite polish and when I can get a dupe, ofcourse I want it! Let's start with the biggest disappointing, this is definitely NOT a dupe of Ruby Pumps. De colour is way lighter, the glitters are bigger and less it's just the whole substance/coverage etc. Nothing is wright, it's absoluty not a dupe!

Zoals je kunt zien is de dekking van dit lakje niet al te best, ik heb 3 lagen lak gebruikt op bovenstaande foto maar een duidelijke VNL is nog steeds zichtbaar. Het lakje is dus vrij sheer, misschien zal hij wel mooi staan over een rode crème lak, of misschien wel over een witte lak. Het aanbrengen ging wat stroef, naar mijn gevoel wilde de glitters niet lekker verdelen over de nagel en had ik op het ene deel veel glitter en op het andere deel totaal geen.  Helaas ben ik niet zo onder de indruk van dit lakje. De naam vind ik dan wel weer erg leuk!

As you can see, the coverage of this polish is pretty bad. I used 3 coats of polish on above swatches but a clear VNL is still visible. The polish is pretty sheer but it may be nice layered over a red cream or a white basepolish. The application was kinda hard, there aren't many glitters in this polish so the one spot has a lot of glitter and the other spot just didn't have any glitter at all. Well i'm not impressed by this polished unfortunately. The thing that I do like is it's name!

De naam deed mij overigens meteen denken aan de film Marley&Me, waar denken jullie aan als jullie dit lakje zien? / The name of the polish made me think about the movie Marley&Me, where do you think about when you see this polish?

3 opmerkingen:

  1. Ik heb dit lakje ook en vind het juist een super mooi lakje! Hij is dan wel niet zo dekkend maar voor een christmas nailart is ie wel erg leuk denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Lisa,

    Dit is ook wel een heel mooi lakje hoor, maar in vergelijking met Ruby Pumps (toen ik m kocht werd ik door meerdere geinformeerd dat dit een perfecte dupe zou zijn!) was ik toch lichtelijk teleurgesteld, er zit namelijk niet eens één klein overeenkomstje tussen de beide lakjes. Verder is de kleur ook erg mooi, alleen de dekking vind ik jammer ik heb het niet zo op VNL!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations