woensdag 9 november 2011

Guest Nails: Black/Silver Nailart

Dit is de eerste keer dat ik een 'gast nagel' post aan jullie laat zien, dus ik hoop dat jullie het voor de verandering eens leuk vinden om naar een ander stel nagels te kijken! Via deze blog is het mij al opgevallen dat steeds meer meiden enthousiaster worden op het gebied van nailart, maar blijkbaar steek ik ook vriendinnen aan in het echte leven! Deze gast nagels zijn namelijk gemaakt door een vriendin van mij die ook een keer wat nailart wilde uitproberen. Nou meid het is je prima gelukt hoor!

This is the first time that I'm going to write a 'guest nails' post for you, so I hope you like this slightly different post! I already noticed that a lot of ladies are enthousiastic about nailart lately, but I noticed that I'm not only making my readers enthousiastic, but alsof my friends in real life! This nailart is made by my best friend who wanted to try out nailart. Well lady, you rocked it for your first time!


Is dit niet leuk geworden voor een eerste keer nailarten? Ze vroeg me een aantal tips omdat zij geen nailart kwastjes heeft, en aangezien wij niet meer zo dichtbij elkaar wonen kon ze die ook niet even van mij lenen. Ik adviseerde haar toen om gebruik te maken van een oud eyelinerkwastje, en de tip werkte! 

Isn't this nice for a first time nailart? She asked me some tips because she didn't have nailart brushes and we don't live close to each other anymore so she couldn't borrow mines. I adviced here to try it with an old eyeliner brush, and she did it, my tip worked!

Op het moment dat mijn vriendin deze nailart maakte had ik net mijn halloween nailart gemaakt. Ik moest wel erg lachen om het feit dat we dezelfde kleuren hebben gebruikt zonder met elkaar te overleggen! Ik weet niet precies hoe ze de nailart gemaakt heeft maar zoals ik kan zien is zij begonnen met een lichtroze basislak die dicht tegen de eigen nagelkleur aanligt. Heeft zij vervolgens de helft van de nageltip zwart gelakt en daarna het zilveren randje aangebracht.

At the moment that my friend made this nailart I was busy with my halloween nailart. I just had to laugh hard when I saw that we used the exact same colour combination without telling each other! I'm not 100% sure how she made this nailart but it looks like she started with a light sheer pink base colour. Then painted half her tip black and ended up with some silver polish.

 De dame in kwestie wilde ook nog even gedag zeggen, en ach wat gekkigheid tussendoor moet kunnen hè :)!

And my friend wanted to say hi to you all! Hehe she just couldn't resist it to make a funny picture for me :)!Ik hoop dat jullie deze guest nails post voor de verandering leuk hebben gevonden! Wil jij nou ook met je nailart als 'guest nails' op mijn blog komen? Dan kun je mij altijd even mailen met je foto's!

I hope you liked this guest nails post! Do you want a guest nails post on this blog too? You just have to email me with your nailart pictures!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations