vrijdag 12 augustus 2016

[Gelnagels] Pastel Pattern

Deze leuke pastel nailart is een combinatie van een french manicure en een leuke stamping pattern!


Ik maakte eerst op de duimen, wijsvingers en pinken een french manicure. Ik gebruikte hiervoor een pastel lila kleurig lakje van P2. De french maakte ik uit de losse hand en trok ik strak met behulp van een penseel en remover. De middelvinger en ringvinger lakte ik in zijn geheel met dezelfde lila lak. 

Samen met deze dame zochten we een leuk design uit voor over de full colored nagels. Uiteindelijk werd het dit design van een Konad plate. Ik stempelde deze met zwart over de gehele nagel heen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations