dinsdag 9 augustus 2016

[Gelnagels] Pastel Pink Abstract Nailart

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien is vrij eenvoudig. Toch is dit één van mijn favoriete designs, door de eenvoud en de kleurencombinatie zien deze nagels er gewoon erg chic uit, love it!

Deze nailart bestaat uit maar twee kleuren. Daarvan heb ik maar één nagel voorzien van een abstracte nailart. De volgende materialen heb ik gebruikt:
- P2 Pastelroze lak;
- Catrice zilveren glitterlak (een dekkende glitter is wel het mooist);
- Penseel.


Ik begon eerst met het lakken van alle nagels. De duimen, wijsvingers en pinken met twee laagjes pastelroze lak (dit is echt mijn favoriete pastelroze van P2, heb zelfs een back-up flesje omdat deze zo snel gaat!) en de middelvingers en ringvingers met de zilveren glitterlak van Catrice. 

Op de middelvingers maakte ik een abstracte nailart. Ik deed wat pastelroze lak op een papiertje en maakte de lijnen met behulp van een nailart penseel. Langs de nagelriemen eerst een driehoekje en daarna een soort van pijlvormen omlaag. Super eenvoudig, maar erg classy!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations