donderdag 11 augustus 2016

[Nailart] Soft Lace Nails

Wanneer ik weinig tijd heb voor mijn eigen nagels, dan kies ik vaak voor een stamping design. De lace stempels zijn wel één van mijn favorieten, je kunt hier gewoon niet de mist mee ingaan en het matcht overal bij!


Ik gebruikte twee verschillende basiskleuren bij deze nailart. Beide kleuren van Catrice. De ene kleur is een nude kleur zonder glitter, deze bracht ik in twee laagjes aan op mijn duimen, wijsvingers en pinken. Op de middelvinger en ringvinger bracht ik twee laagjes aan van een champagnekleurige glitterlak. 

Ik gebruikte voor de stempels een stampingplate van Dashica. Deze heeft twee grote designs met kant, één wat grovere (deze) en een hele fijne. Ik besloot steeds een ander stukje te nemen van de stempel en stempelde deze over de gehele nagel heen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations