vrijdag 2 september 2011

Glittery Pedicure

Vandaag mochten wij eindelijk weer eens genieten van een soort van 'zomerdag'. Om deze zomerdag te vieren heb ik een super zomerse pedicure voor vandaag! Klik op 'read more' om te zien hoe dat eruit zag!

After a very long time, finally we had a sunny day today! And to celebrate this sunny day I have a very summery pedicure for you! Click on read more to see the pictures how that looked like!

Beware for feet pictures!

 
 Ik heb ervoor gekozen om dit keer voor een superglitterige pedicure te gaan die goed opvalt. Ik wilde het niet té knallend maken door een fluor geel of groen te gebruiken, maar ik heb me wel uitgeleefd met glitters! Als basislak heb ik La Femme Beauty - Chilly gebruikt, een lakje die sinds deze zomer mijn favoriet is geworden! (deze valt trouwens ook te winnen in de nailart contest! Morgen kun je daar meer over lezen!).

I choosed for a super glittery pedicure this time. I didn't want to make it to popping so I didn't use any neon yellow or green, but I did use lots of glitter! For the basecolour I used La Femme Beauty - Chilly, this polish is since this summer my favourite polish! (you can win this polish in the next nailart contest! Tomorrow it will start!).

La Femme Beauty - Chilly is een prachtig roze/rood getint lakje die niet al te donker is. Ik heb 2 dunne laagjes Chilly gebruikt. Vervolgens heb ik 2 lagen Essence - Hello Holo aangebracht. Dit lakje zit boordevol prachtige en vooral opvallende glitters! Wanneer ik nu met mijn tenen in de zon gaat zitten sprankelt de lak van mijn teentjes af!

La Femme Beauty - Chilly is a gorgeous red/pink shade which isn't very dark. I used 2 thin layers of Chilly. Up next I took Essence - Hello Holo and added 2 layers of this polish on my toenails. This polish is filled with multicoloured glitters! When I'm sitting in sunlight my toenails are so shiny!

Om een goed beeld te krijgen van de glitters heb ik bovenstaande foto toegevoegd. Het is een beetje een blurry foto maar je kunt wel goed zien hoe sprankelend de glitters zijn!

To make a good picture of the glitters I added above swatch. It's a blurry pic but you can see the sparkly glitters!

Hebben jullie ook een zomerse pedicure op je teentjes zitten? / Do you have a sunny pedicure on your toenails?

6 opmerkingen:

 1. Ik heb het lakje helo holo van essence ook en breng altijd 4 lagen aan dan glimmen mijn nagels zo super erg:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. grappig enkele weken geleden heb ik precies dezelfde combinatie op mn blog gezet ;-) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Kirs,

  Haha ik heb even terug gezocht op je blog, maar we hadden toch een andere combo hoor! Ik heb la femme beauty 0 Chilly als basis gebruikt, een rozeachtig lakje met een rode tint. Jij hebt een felrode als basis gebruikt. Jouw nagels hebben er dus iets opvallender uitgezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fantastic submit. I'm struggling with a few these troubles.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I’d must analyze with you right here. That's not something I generally do! I just take satisfaction in reading through a publish which will make individuals feel. Furthermore, many thanks for permitting me to comment!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations