zaterdag 10 september 2011

Review: Papapa Haul

Een tijdje terug deed ik een bestelling bij www.papapa.nl, ik was erg nieuwsgierig naar de gels van Xpression, hiernaast bestelde ik nog een aantal andere dingetjes, en kreeg ik van de liever eigenaar Ilse nog een paar leuke cadeautjes! Klik snel op read more om de producten en de reviews te bekijken.

A while ago I ordered some stuff from www.papapa.nl, I was very curious for the gels from Xpression, so I ordered some, and I ordered some other stuff. The lovely owner Ilse also sended me some nice presents, thank you! Click on read more to see the reviews and products.Als eerste de gels, ik kocht bovenstaande potjes gels in 1 pakketje samen. Alle gels zijn creamy, helaas was dit ook meteen het product waar ik het minst over te spreken ben. De potjes lekken heel erg en de gel zelf is te dun en bevat amper kleur. Niet bruikbaar voor een leuke french manicure dus. Ik denk ook dat ik deze gelpotjes maar weg ga doen, ik heb er weinig aan omdat ze net zo kleurloos zijn als clear gels.

Let's start with the gels. I bought above set of gels, they're all creamy. Unfortunately this is least nicest product. The bottles are leaky and very sticky, the gels are to thin and don't have any colour. These gels aren't good for gelnails, I can't make a french manicure with them because they're just as clear as a regular clear gel.

Naast de gels bestelde ik ook bovenstaand setje nagellakjes. De lakjes zijn allemaal van Xpression, hetzelfde merk als de gels hierboven. Maar.. Met deze nagellakjes ben ik erg blij! Het zijn allemaal glitternagellakjes in een clear base. Perfect als glittertopper, de glitters zelf zijn erg klein, maar er zitten zoveel glitters in!

I ordered above set of nailpolishes too. The nailpolishes are also from Xpression, the same brand as the gels. But.. I'm very happy with these nailpolishes! They're all glitter polishes in a clear base. The glitters are very small, but the bottles contain so much glitters, I love them!

Hier kun je alle lakjes als snelle swatch op een nagelwiel zien. Helaas hebben ze geen namen of nummer maar het is een zilveren/goude/bronzen/paarse en rode glitterlak.

Here you can see al the swatches on a nailwheel. Unfortunately they don't have names or numbers, but it's a silver/gold/bronze/purple and red glitterpolish.

Waar ik ook erg blij mee ben is bovenstaand pakketje. Het zijn 12 zakjes met verschillende nailart erin. Zo zitten er bijvoorbeeld verschillende kleuren hexacons, sterretjes etc in. Superleuk om te verwerken in gelnagels, maar ook zeer bruikbaar om aan te brengen op de natuurlijke nagel.

Another product which pleased me very well, was above package. The package contains 12 packages with different nailarts. There are different colours of hexagons, stars etc. Supercute to lay on gelnails, but also very nice for applying on natural nails.

Bovenstaande foto bevat alle cadeautjes die ik van Ilse bij mijn bestelling kreeg. Een setje teenspreiders, hier heb ik er al een aantal van maar ik weet 100% zeker dat ik er iemand anders blij mee kan maken. Een blauw manicureborsteltje, altijd handig voor het werk in de salon! En 3 setjes 3d stickertjes, met verschillende designs. Ook kreeg ik nog een klein velletje met een ander soort stickertjes.

Above picture contains all the presents I recieved from Ilse. A set with toeseparators, I already owned a few sets, but I think I can make someone else happy with these! A blue manicurebrush, always handy for my work as a nailstylist. 3 Sets of 3d stickers with all kinds of different designs. The last thing is a small sheet with some curly stickers.

Bedankt Ilse! Voor de leuke presentjes, maar natuurlijk ook voor de goede service!
Thank you Ilse! Ofcourse not only for the presents, but for the good service too!

4 opmerkingen:

 1. mooei spulletjes heb je geshopt,en die glitter lakjes zijn erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te weten dat dit een veilige webshop is, ik vind de Safari-lakjes zo awesome maar helaas verkoopt de webshop waar ik ze altijd kocht niet meer..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Dewii,

  Papapa is zeker een veilige webshop. Als er iets fout gaat komt de eigenaar altijd wel met een oplossing. Maar je kunt er wel op rekenen dat alles gewoon goed verloopt tijdens de bestelling!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook besteld bij papapa.nl en ben absoluut niet tevreden. Er staan alleen maar positieve dingen in het gastenboek en negatieve dingen komen er dus niet in te staan, ik had een bestelling gedaan en duurde weken voordat ik het binnenbad. Bovendien miste er iets waar ik wel voor had betaald, netjes een mailtje gestuurd dat er iets miste en gewoon geen enkele reactie.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations