vrijdag 30 september 2011

La Femme Beauty - Rosewood

La Femme Beauty - Rosewood is dé perfecte kleur voor de aankomende herfst! Alhoewel ik liever nog even geniet van deze prachtige zonnige dagen zal het ongetwijfeld niet lang meer duren voordat de herfst eraan komt. Vandaag laat ik jullie alvast een lakje voor de herfst zien dus!

La Femme Beauty - Rosewood is thé perfect colour for fall! For now ofcourse I'm enjoying the nice weather and the sun, but it probably wouldn't be a long time until the fall weather is here.. So for today a nice fall colour!


Bovenstaande swatch is in het zonnetje gemaakt, hoe kan dat ook anders met dit prachtige weer! Rosewood is een mooie bruin/rode tint. Hij zit boordevol shimmer! Hij lijkt misschien op bovenstaande foto iets meer naar rood te neigen, maar in real life zit de kleur echt tussen rood en bruin in. Hij doet me een beetje denken aan herfstbladeren!


Above swatch is made in sunlight, that wasn't a problem because the weather here is very sunny and warm at the moment! Rosewood is a nice red/brown shade, it's full with shimmer! Maybe the polish looks a bit more red on above swatch, but in real life it's between red and brown, a perfect colour for fall! This polish reminds me of falling leaves!


De substantie van dit lakje vond ik een beetje apart, dit kan overigens gewoon aan mijn lak liggen dat hoeft vaak niet bij ieder lakje hetzelfde te zijn. Ik heb op bovenstaande foto's 2 lagen lak gebruikt, dit gaf een perfect resultaat zonder zichtbare VNL.


The substance of this polish is kind off strange, but this is probably just mine, this doesn't mean every polish is having this. I used 2 layers of polish on above swatches, this was more then enough for a completely opaque result without VNL!


Vinden jullie Rosewood ook een herfstlakje? Je kunt deze trouwens óók winnen in de nailart contest, je kunt nog steeds meedoen! / Do you think Rosewood is perfect for fall? You can win this polish in my nailart contest, you can still enter!
 

5 opmerkingen:

 1. Wauw die is idd echt prachtig!
  Heerlijk krleurtje en de naam is ook gaaf! Als fan van Pretty Little Liars dus een dubbele reden om deze in bezit te krijgen :P
  Waar kun je deze lakjes kopen/bestellen? Want nail arten lukt me echt helemaal niet ):

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zit me helemaal gek te maken met al die mooie lakjes waarvan ik niet weet waar ik ze kan kopen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Entirely Nails,

  Ik weet dat La Femme Beauty ook ergens via het internet wordt verkocht (heb ooit een webshop gezien) helaas kan ik hem nu niet meer terugvinden. Wel een shop met de crackles: http://www.topdrogist.nl/path-iws/27-Producten/2537-La+Femme+Beauty.html alleen vind ik ze daar wel erg duur! Ik kan anders in mijn buurt ook wel een keer voor je kijken naar lakjes? Je kunt me altijd even een emailtje sturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Nana,

  De mijne heb ik allemaal gekocht op een zomermarkt, maar ook de op=op shops en de Big Bazar verkoopt deze lakjes. Je hoeft trouwens niet eens goed te kunnen nailarten voor de contest! Je komt al een hoop met stempelen, de plakband techniek, iets op je nagels plakken etc. Je hoeft dus echt geen ster te zijn! Zolang je iets origineels kan verzinnen en je nagels hebben meer dan 1 kleur kun je hem al insturen ;)!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations