woensdag 14 september 2011

LaRosa - Million Dollar Red (Crackle)

Dat crackle lak tegenwoordig helemaal hip is, weten we allemaal! Misschien was dit ook wel de reden dat ik bovenstaand crack lakje mocht reviewen van NailDeRoyale. LaRosa is voor mij een geheel onbekend merk, dus laten we dit lakje even een een strenge test werpen!

Crackle polish is very popular lately, almost everyone knows that! Maybe that's the reason why NailDeRoyale send me this crackpolish from LaRosa for a review. I've never heard of the brand LaRosa before, so let's test this polish!Million Dollar Red is een rode crack nagellak. Ik heb hem op bovenstaande swatch aangebracht over Catrice - Pool Party At Night. Ik moet zeggen dat ik dit eigenlijk een best leuke combinatie vind! Ook barst dit lakje erg mooi open naar mijn mening. Sommige vinden kleine barsten mooier, ik vind het mooier wanneer er mooie grote barsten inzitten.

Million Dollar Red is a red crackle polish. I've swatched it over Catrice - Pool Party At Night. I have to admit that I really like this combination! Personally I like the way of cracking too, some people like small cracks, I like bigger cracks.

Om jullie een beter zicht op dit lakje te geven heb ik hem over meerdere kleuren geswatcht. Ik vind hem zelf over wit ook erg mooi omdat de rode cracks er dan echt uit springen. Ook voor dit lakje geldt: Hoe dikker je hem aanbrengt hoe groter de cracks worden. Op de linkerkant van mijn duimnagel kun je nog een beetje zien hoe het wordt wanneer je een dun laagje aanbrengt. Ik ben persoonlijk dus meer van de dikkere lagen. 

To give you a better image of this polish I swatched it over more colours. I kinda like it layered over the white polish too! With the white background the red cracks are really popping of your nails. For this polish counts: How thicker the layer how bigger the cracks. When you look at the left side of my thumbnail you can see how it looks when you add a thin layer. The cracks are way smaller, I personally like to use thicker layers.

Wat vinden jullie mooier? Kleine barsten of grote barsten? / What do you like the most? Big of small cracks?

*This product was provided to me for a review, ofcourse this didn't effect my opinion. Please read my disclaimer on top of the page*

6 opmerkingen:

 1. Wow!!
  Looks great!!
  I love it!
  I ordered one red crackle from born pretty store too!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een mooie crackle!
  Niet zo grof :-) leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dit merk ook niet maar hij ziet er wel leuk uit.

  Ik vind grote en klein crackle mooi.

  Hoe dunner je het lakje aan brengt
  hoe fijner de crackle.

  Dus voor grote crackle breng je het gewoon dikker aan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Shannara,

  Dat klopt inderdaad, maar dit geldt helaas niet voor alle crackles. Ik heb een paars crackle lakje die echt alleen maar kleine barstjes maakt, ook wanneer ik een hele dikke laag aanbrengt! Het ligt dus denk ik echt aan de formule van de crackle lak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This website is certainly instead useful because I’m on the minute producing a web floral site - despite the fact that I'm only beginning out as a result it is actually relatively little, absolutely nothing similar to this web site. Can website link to some with the posts right here because they are fairly. Many thanks a lot. Zoey Olsen

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations